Vi fryser ihjäl, det är så kallt, stackars barn, men snart blir det varmt.

Shit vad kallt det är ute. Och kaos. Helt jävla kaos i trafiken. Tog mig två timmar till skolan idag, brukar vanligtvis ta en. Det var till och med några som gick ikapp vår buss. Tog med andra ord VÄLDIGT lång tid att komma till Gullmars. Och väl på Gullmars var det proppat med folk och vakter, och självklart bara tunnelbanan på ena sidan gick. Så jag och Ida fick stå tryckta mot dörren. Självklart på fel sida än där vi skulle av, så vi fick pressa oss ut bland alla människor i Slussen, där vi mötte upp Amina. Då hade det gått en och en halv timme. Till Slussen. Det brukar ta högst fyrtio minuter. Helt sjukt.
Och när vi väl kom till skolan hade vi missat hela föreläsningen som var, och kom precis i tid till fika. Varför vi hade fika vet jag inte, men vi fick mackor, kakor och juice. Me likie! Sen skulle vi till UF-mässan i Älvsjö (UF = Ung Företagsamhet, nånting man får göra i tvåan eller trean i vissa skolor). Det var helt okej.

Nu sitter jag här och borde egentligen plugga, men sitter istället och sjunger med i Norrköping. Det är bättre känner jag.









Det var sol och ljust när jag kom hem! Det stog förresten i tidningen att kylan kommer avta snart. Halleluja moment!

Genom hålet i mitt hjärta













Några random utplockade bilder ur min bildmapp som jag tycker om. Nu kan det förresten bli sommar, tack.

This stress is wasting my emotions that I would rather be with you



Igår fyllde världens bästa Gustaf Norén år. Stora gratulationer till en av världens bästa män!

RSS 2.0