Det känns som cirklar vart jag än går.

När min mamma sjunger vill jag bara täppa till truten på henne. Jag sjunger inte värst bra heller kan jag erkänna, men när hon kommer igång så sjunger hon tondövt, mörkt och utan att kunna texten helt. Lite i början kanske hon kan, sen blir det bara ett mörkt brummande. Hon tror hon kan sjunga för hon gått hos Caroline Af Ugglas förstår ni. ALLA KAN INTE SJUNGA. Face it!

Och nyss så kände jag mig väldigt törstig, så jag gick o tog en flaska med kallt vatten ur kylen och gick in i datarummet och tog en klunk. Vad smakade det om inte VIN! Tur säger jag att det var jag som tog den flaskan. Vad skulle mamma o pappa sagt lixom? Det stinker och smakar vitt vin, hur mycket jag än vet att jag tvättat den med tvål o vatten. FY! Måste tvätta den noggrannare.

Måste bara dela med mig av en bra låt.

Mitt piano - Du säger ingenting, det säger allt


Nu ska jag sova! Hejsvejs!

Ensam är stark, vilket jävla skitsnack.

Blev aldrig några bilder i lördags, men jag kan ju säga att jag såg väldigt löjlig ut påväg mot festen. Söt klänning till knäna, nylonstrumpbyxor, vita strumpor som stack upp en bit och ett ganska tjockt rött diadem. Fick frågan om jag skulle föreställa en barbie men jag antar att han som trodde det var ganska full. Kort, rolig och lite konstig fest. Men rolig ändå som sagt! Även om det gick lite fel i slutet.

Idag har vi studiedag, och imorn är det någon miljödag. Nästa fredag ska vi hålla tal. Kommer ju gå åt pipsvängen. Ett argumenterande tal "om något som ligger en varmt om hjärtat". Vet ni vad jag valde? Längre fängelsestraff. Ligger mig ju väldigt nära hjärtat. Inte. Hur många argument finns det lixom, speciellt när man inte ens orkar bry sig om det? Blah. De flesta tog arton på systemet eller typ abort. Vi får se hur jag gör med den här uppgiften. Inte så supertaggad på den kan jag säga. Varken på att skriva eller hålla den.

Sen har jag hört att det snöar i norrland också. Här är det sol o fint. Fast jävligt kallt må jag lova. Undrar hur vintern kommer bli. Kall som i nordpolen. Fast det tycker jag är bra, sålänge man har varma skor o sådär. Converse är ju inte att räkna med i år igen. Kall vinter = mycket snö och mindre slask. Det hurrar vi för!
Nu har jag kollat igenom typ alla mina bilder på datorn. Och jag har nästan inga bilder från någon vinter. Lever jag inte under vintern eller vad är det frågan om? De enda bilderna som är från vinter är några på mig och Hannah. Dom kan jag ju alltid lägga upp.


Halloween, oktober 2007(?). Då kan man ju säga att det är vinter. Ingen snö dock.
Vi var utklädda till hockeyspelare om det inte syns.


Nyår 2007-2008. Fortfarande ingen snö som syns, om det ens var snö då.


Aah, 2003 känns som väldigt längesen. Kan det vara 2003 verkligen? Står det på info iaf. Hur som helst så var det här när vi skulle kolla på Idol. Haha. Sexigt värre.

Får nog ta o samla på mig lite mer bilder den här vintern. För just nu längtar jag lite faktiskt. Måste bara köpa varma skor så att jag klarar jag mig genom kylan.


Och jag vet att det är dumt och fel och att jag inte borde, men jag saknar dig ändå. Även om jag vet att jag måste glömma dig.

It was Peace and Love, a festival down town.




Jag får ju såna där perioder ibland då jag inte orkar blogga riktigt. But now I'm back! Korthårig har jag blivit också, så ikväll på maskeraden hos Aida ska jag minsann vara Lotta på Bråkmakargatan.
Men nu när jag blivit korthårig funderar jag faktiskt på att spara ut luggen. Igen, hehe. Men den här gången känns det bättre eftersom håret är så pass kort att luggen faktiskt kan växa ihop med resten. Vi får se! Eller så kanske jag ska spara tjejen-i-peter-pan-2-looken? Somsagt, vi får se.

Nu sitter jag o väntar på att någon ska komma hem o ge mig mat eftersom jag ska iväg om ett tag till maskeraden. Har tre liter vin också, så det blir nog sköj! Så nu medan jag väntar sjunger jag för fulla muggar. Paparazzi med Lady Gaga är faktiskt förvånansvärt bra. Jag gillar inte Lady Gaga, nej, men den låten är faktiskt väldigt bra!! Och videon är ganska rolig eftersom man får höra henne prata svenska. Saker som "Alskhar do mig?" och "Poss poss!". Väldigt underhållande.

Jaha. Jag har inte så mycket mer o skriva för tillfället känner jag, men det lär väl komma något efter maskeraden!

Fuck vad jag vill ha P&L igen nu känner jag förresten.

Tjenamossen tills vidare!

But how we move from A to B, can't be up to me, 'cause I dont know

Ungefär såhär känner jag mig nu.




RSS 2.0