Mirror knows that you are all alone



Fail, Lindsay Lohan! Tror alla förstår om man vill se ut som Marilyn Monroe men det här var ju bara... Dåligt.

Anyways så håller några tänder på och växer fram i min mun verkar det som. Det kliar nämligen som satan längst in vid de bakre tänderna. Och så har jag städat idag. Skönt. Och träffat Joanna. Härligt.
Känner mig lite konstig idag faktiskt. Stressad, förvirrad och jävligt nervös av någon anledning över att åka iväg om fem dagar. FYRA DAGAR. Herregudherregudherreguuuud. Varför är jag såhär för? Så var det inte förra året. Då var jag inte såhär stressad över min packning ens.
Och imorn är det midsommar. Jag och Hannah ska ta med oss massa korv, korvbröd, läsk, mashmallows, någon efterrätt, två oxfiléar och en engångsgrill någonstans och grilla! Det ska tydligen regna. Det suger ju en aning. Vi måste alltså hitta en bra grillplats med tak. Helst.
Sen är det lördag. Sen söndag. Då ska jag tvätta. Sen måndag. Då ska jag packa. Sen på tisdag kommer jag gå på toa så himla mycket för det gör jag ibland när jag är nervös. Jag är riktigt kissnödig nu. Varför är jag så nervös?! Nu får jag ge mig. Men det är nog en bra nervöskänsla. Tror jag. All längtan, från förra året tills nu, det sätter sig nog i magen som en fet nervösklump. Det är nog så det är. Är nästan lite nervös över hur det kommer bli med ett nytt festivalarmband på armen också. Måste nog sova snart innan jag blir helt galen!

Näkemiin!

The night will never end, I'll stay forever


Shup, shububi!

En vecka kvar till Peace and Love.
EN.
VECKA.

Herregud jag börjar bli nervös på riktigt nu! Har inte ens skrivit en packlista. Tror jag ska göra det snart. Helst ikväll. Och innan vi åker måste jag tvätta, köpa sulor till mina skor, köpa vin och köpa en fotfil (ytterst nödvändigt faktiskt). Sen är det ju midsommar också. Och så skulle vi fixa en grej inför ett mission vi ska göra på P&L. Åh gud nu börjar jag bli riktigt snurrig här! Hela magen är fylld av nervööööööös. Och lite stress.

Idag har vi hängt med Stockholm Unit. Det var kul! Även om vår poster till postermissionet blev ful, men vi ska nog ändå göra en ny grej som får vara vårt tävlingsbidrag. Men det får vara lite av en hemlis tills efter P&L!


Bild på vår poster som jag snodde av Hannah. Den ska vara lite
"disco"...


Känns som jag fått lite färg! Väääldigt bra. Superbra. Jag är så himla blek. Fast jag har typ bränt näsan och läpparna. Jag är så känslig, jag.

Åh är på superhumör nu! Mest för att jag kanske har fått litelite färg i ansiktet. Och för att jag är så himla nervös inför P&L. ÅH VAD KUL DET SKA BLI. Åh vi måste ha med oss schampoo och balsam också herreguuud!

Nu ska jag sitta här och peppa o sjunga. SCREW THE NEIGHBOURS!!!! Nä, dom har ju fått barn... Fan.

ADIOS MIS AMIGOS AND AMIGAS

I see my love come shining through

HERREGUD vilken jävla start på sommarlovet det blev!
Mando Diao skulle spela på Grönan. På NRJ. Lite konstigt kanske, men självklart var vi där och stöttade våra grabbar! Dagen var lite sjuk. Så jävla bra.
Vi "vann" (=köpte alla brickor på spelet och hade en självklar vinst) en fet Geisha åt Mats som fyllt år. De fick chokladen och tyckte den var god!


Bilden Mando la upp på Twitter och tackade för chokladen!

Josefine och Bim åkte bergochdalbana med Björn, Victor (som spelade istället för CJ, vet inte varför, but we sure missed the little fellah), Patso och någon annan av deras mannar (var det Chrippe månne?), och självklart köpte vi bilderna. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Bilderna måste varit de mest sålda på hela Grönan. Och själv köpte jag en nyckelring. För att citera Anton som citerade Björn: "Man måste ju!"
Och så fick jag låtsas vara Joannas morbror över telefon när hon skulle köpa bilden på Björn. För just då var man tydligen tvungen att ha tillstånd från personen som var på bilden för att köpa den, annars begick de ett brott. Jag fick prata med världens basröst. Det lät så fake.

- HEJHEJ JAG HETER SARA OCH JOBBAR PÅ GRÖNA LUUUUND.
- Öh... Hej. 
- JA ALLTSÅ INNAN VI SÄLJER BILDER PÅ FOLK MÅSTE VI HA TILLÅTELSE AV PERSONEN PÅ BILDEN ATT SÄLJA DOM.
- Öh okej.
- JA. VAD HADE DU PÅ DIG PÅ BILDEN?
- Öh en eh svart skjorta och en eh svart kavaj. Öh.
- OCH DIN KOMPIS?
- Ööh en vit t-shirt... Tror jag.
- TACK! TACK SÅ JÄTTEMYCKET:)!!!

Så fortsatte det lite mer men jag kommer inte riktigt ihåg allt hon sa.
Och hon gick på det. Att jag var en kille, att jag var Joannas morbror, att jag var Björn. HAHA. SÅ ägd. By a sixteen year old little girl!

Sen träffade vi Samuel och Annika. Jag kände mig lagom modig just då så jag frågade varför de körde playback. Samuel såg lite besviken ut och sa att det var NRJ som ville det. Men då sa vi att de var jättebra ändå och han såg genast gladare ut. Annika såg också väldigt glad ut. Dom är fina tillsammans tycker jag.


Annika och Samuel, så fina så!

Det känns lite som att man uppskattar Mando mer som personer nu på något vis. Inte för jag inte gjort det förut, men det har hänt att de varit lite diviga mot sina fans, men just igår så fick man se endast deras bra sidor. Helt underbart! Och Björn pekade på oss när de spelade Gloria, tror jag det var, och jag dog lite. Jävlar vad blåa ögon den mannen har.
Dagen var helt sjukt bra och det var dessutom första dagen på mitt sommarlov. Den kunde nästan inte spenderats bättre. Tack till alla på hela Grönan förutom de jobbiga tjejerna brevid oss i publiken! TACK!

RSS 2.0