Why are you stamping my illusion?



Plugga nu då, snart är det sommarlov.

CIAO!

Så du står givakt med din rygg så rak och tar fyrahundra slag.

Enligt Metro, tror jag det var, ska det bli 20-25 grader imorn. Helt friggin fantastic! Så jag och Joanna började lite smått med solningen idag, fast solarium då. Så nu har man en kräftliknande färg (alltså kräftor när de blivit kokade) och en schysst bh-bränna. Ja juste, vi ska inte glömma att jag lyckades stuka foten idag också. Fast inte så farligt, men det gör ont att gå ändå. Och febern och halsontet har slagit till igen. Tummen upp alltså! Men det är inte långt kvar till sommarlov nu så jag försöker fokusera på det. Och efter sommaren ska jag nog klippa lugg tror jag. Eh om mitt hår vill växa lite fortare än det gör nu dvs. Men inte snedlugg denna gång mina små vänner! Nejnej, nu kör vi rakt. Får se hur lång tid det tar innan jag gör det. Vill inte klippa nu när det är kort med risk att se ut som att jag har en hjälm på skallen min.

Well well. Johnossis nya album, och deras gamla också såklart, är helt jävla grymt så det borde ni lyssna på.

 

Det var väl typ det jag hade på hjärtat. Hejdå!


There's a million empty and there's one for real.

Idag ville jag verkligen inte till min praktik. Så mycket att Gud bestämde sig för att jag fick gå efter två timmar istället för sju! Helt grymt. Så då träffade jag Johanna och Hanna i Kungsträdgården istället.

På vägen hem passade jag på att fota lite.











På lördag åker vi iallafall till Göteborg. Klockan sju på morgonen. Blir att gå upp typ halv fem för att hinna i tid, ehee. Sen ska jag ju jobba på söndag direkt efter vi kommit hem också, yay! Men det blir nog asmysigt tror jag.

Ciaoooooo!



But just for now I let the spring and storm return.













Hittade lite bilder från i sommras/höstas(?) när jag var ute med mamma å hennes kompis och plocka svamp. Då tyckte jag de var värdelösa, men jag vet inte. Någon slags charm ligger det ändå i dom måste jag erkänna.


And everybody's alone with their person inside, and all your dreams are lies.









Borde nog ta med kameran ut lite mer, så slipper ni se massa bilder på mina katter stup i kvarten.

In my mind you're all retards anyhow.




Grattis på namnsdagen världens bästa John.

RSS 2.0