Don't you let me go, let me go tonight



Epic bild.

Popaganda

Popaganda är över. Och det var grymt.
På fredagen hade jag tagit med en flaska vin och lite jordgubbsvodka som jag och Joanna fick stressdricka innan vi gick in. Blev helt lagom lullig på det, väldigt skönt. Sen träffade jag Cissi i Those Dancing Days och pratade lite. Jag sa att hon inte kände mig men vi hade träffats på P3 live session när de var DJs. Hon blev glad och det blev jag med.
Johnossi och MGMT spelade sen. Och Lykke Li. Väldigt bra alltihop. Leone råkade bränna mig mellan läpparna med sin cigg, så det är lite svullet och sårigt, men det gör inget!
När vi stannade under ett tak vid Skanstull för att skydda oss från regnet som egentligen redan blött ner oss så mycket det bara gick så såg jag en välkänd typ. Jag sprang fram och skrek "MATS!!!!!". Det var Mats Björke! Jag grät lite och sa att han hade gjort hela min kväll. Sa jag att jag var full? Well, I was. Han blev glad och tackade och sådär. Sen gick jag tillbaka till mina vänner och grät ännu mer. Helt underbart! Sen kom jag hem typ vid ett. Skönt att sova.

Morgonen efter, på lördagen, hade jag väldigt ont i kroppen och var hungrig och seg. Men Popaganda stog fortfarande på schemat, så efter att jag gjort mig klar och sådär så mötte jag Joanna och vi gick till ingången på Popaganda. Sen kom Josefine och Sanaz o resten av gänget, sen gick vi till bryggan och Josefine och Sanaz hämtade vår sprit i ett skåp. Sen söp vi lite. Sen smugglade jag in resten av min sprit i festivalområdet. Grymt lixom! Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände under hela kvällen. Men vi träffade på en kille som påstog sig vara Johan Palms bror, fast vi visste att han ljög, men han och hans kompisar förstog inte det. Så de tyckte det var jättekul när vi ville fota oss med honom och pussa honom, haha. Suckers.
Senare träffade jag min vän Elly. Kul! Tråkigt att hon inte kom in bara. Sen spelade Florence Valentin, och efter det var det Markus Krunegård som gällde. Vi stog ganska långt bak, men under Markus såg jag ännu ett ansikte jag kände igen. Jag sprang fram. "ANDERS!". Anders Wennberg från Molotov Jive! "Anton står där!" Sa han med ett leende. Jag vände mig om fort som tusan och knackade en numera korthårig Anton Annersand på axeln. Kommer inte riktigt ihåg vad jag sa, men jag kramade honom typ fem gånger. Sen sa jag att han var fin i håret. "Du med!" sa han då. Blev väldigt glad! Haha. Sen kramade jag dom hejdå och tackade dom och allt. Efter det är allt lite luddigt, men vi skulle till Tanto men det blev fail. Så vi åkte hem.
Next: Lasse Lindh på Kafé 44.
Efter det: Håkan Hellström på Grönan.
Efter deeet: Kanske Håkan igen på Liseberg. Måste ba fixa tågbiljett billigt! GRYYYYYYMT.

Hej tjohopp.

Jag blir galen. Jag vill ha Lisas i Those dancing days hår. Vare sig det är långt eller kort, med eller utan lugg så är det så sjukt fint.


Rutiga shorts.


Randig tröja. Rebecka ser förresten ut som John Lennon här!


Rosa klänning.


Högst upp till vänster.


Längst till höger.

Min lugg måste bli längre. Hela mitt hår måste bli längre! Sen kan jag erövra världen om jag vill. Weee!

Things didn't turn out the way you told me that they would

[email protected] säger:
RING MIG ! 0720470646
Louise säger:
va?
Louise säger:
närru
[email protected] säger:
det är viktigt
Louise säger:
men tjenare va, 072?
Louise säger:
haha
[email protected] säger:
RING MIG ! 0720470646
Louise säger:
men neej
Louise säger:
ge dig
[email protected] säger:
gör det bara
Louise säger:
men neeej
Louise säger:
jag är väl inte dum heller
[email protected] säger:
verkar somd e
Louise säger:
hjaha va?

Ytterst konstig konversation by en tjej som jag kände lite halvt i femman genom vår då gemensamma kompis Issa. Knäppt.

Jag har förresten lyckats vara hemma hela veckan! Jippi! Var väl inte jättesjuk men kände mig lite halvdålig ändå, så jag fick lixom spä ut det lite och verka lite sämre än jag var. Men jag hade faktiskt magkatarr ett tag också så lite synd har det varit om mig.

Nu kollar jag igenom massa gammal musik. Sånt kan vara kul som fan ibland. Typ Bullet for my Valentine, haha. Helblandad musik. De lyckliga kompisarna. Imperiet. Massa random artister som jag bara har någon enstaka låt med. Kul! Heman Hunters också! Haha.
Kan bjussa på:

OK GO - Get over it



Randy - X-ray eyes


Konstigt hur man kan komma ihåg texter från låtar man hörde senast för typ fyra år sen!

Jag älskar förresten att mina katter är så fotogeniska.


Olle.


Tusse.

Hahahahahaha. Helt underbara små rackare

Stackars satar som du och jag som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl

Yes, jag har en ny header! Tack Josefine som hjälpte mig lägga in den.

Såhär är det nu alltså. Imorn är det måndag. Då börjar jag 11.40 med svenska med vår knäppa gravida lärare Anna, som i fredags sa tre konstiga saker:
"Det här suger ju fetballe!"
Inför hela klassen: "Sofia, är du och Linus fortfarande tillsammans?"
"Nu ska ni väl ut och dricka antar jag;)!"
Ytterst konstigt beteende för att vara Anna. Men är hon gravid så är hon!
Efter det har jag fest och glamour, frisör. Sen slutar jag. Halv fyra. Inte så farlig dag alls. Men trots det orkar jag inte gå. Jag är så jävla osugen på skola. Jag tror faktiskt att jag håller på o bli sjuk. Lite feber. Kanske. Men alla våra termometrar visar olika, så jag kan inte övertyga mamma! Ena visar 38 grader och andra 36.7 och nästa 37.5. Har känt mig väldigt trött och varm på sistonde. Hon måste ju tro mig! Åh. Suck. Hon kommer aldrig göra det, jag känner till hennes olika svar. Som ikväll när jag gav henne en hint:
- Jag känner mig lite seg.. *djup suck, försöker se sjuk ut*
- Jag med.

När hon är sådär iskall GÅR det inte att övertala henne! Då är hon bestämd. Då tror hon jag ljuger o att jag inte trivs i skolan. Men det gör jag visste. Jag är bara en vanlig tonåring som inte vill gå i skolan. Så är det bara! Vi får se hur det går. Får kanske ta och övertala pappa istället, hehehe...

Annars har jag ont i handen! Wee allt på en gång. Och har jag såhär ont i handen imorn känns det så sjukt wasted att gå imorn eftersom jag inte kommer kunna göra mycket på frisören. Typ titta på eller åka hem. Helt onödigt ju. Får typ fejka lite extra inför pappa imorn och be honom sjukanmäla mig.
Och så är det nåt med min mage. Jag blir lixom aldrig mätt men jag orkar inte äta mer heller. Och så berättade pappa vid maten om en kompis till honom som hade så och att det visade sig vara en inflammation i magmunnen. Just great. Men jag ska trots allt till läkaren den fjärde för att prata om några pillz jag äter för att mitt hjärta går för fort och hårt. Jajamen jag är ett litet skitbarn, allting är fel. Så jag får väl fråga ut honom om alla mina problems. Så ska vi inte glömma ett finfint utslag jag fått en bit under armen, typ vid midjan. Fast det är det nog ingen fara med så det kan jag strunta i att fråga om. Och juste, jag är ju kanske laktosintolerant också! Åh vad livet leker, eller vad säger ni? Popaganda om några dagar iaf, TAGGAD. Brorsan ska köpa nån lakritssprit och vin åt mig också. Toppenknoppen, me like.

Mitt hår är smutsigt, jag ska upp imorn och jag är inte så jättetrött. Men jag ska kolla bussar ändå. Även om jag kanske inte går till skolan.
Okej. Jag ska ta bussen halv elva härifrån. Helt okej. Då ska jag gå upp ungefär nio. Nio, tio, halv elva. Trögt. Men helt okej.

Godnatt fräschingar.

Ten little soldiers screaming in my soul

I torsdags var det planerat att jag och Josefine skulle se Johan Palm på Gröna Lund. Haha. Meeen planerna blev ändrade! Bim hänkade på, och sen visade de sig att de jävlarna hade höjt priset från 70 spänn till 140! Vi tyckte inte det var så värt så vi häckade runt alla ingångar och försöka hitta små hål eller plank man kunde klättra över, allt för att komma in gratis. Vi hittade tyvärr inga hål eller plank. Men en liten rundtur runt Gröna Lunds kvarter fick vi iaf.
Sen när vi skulle bege oss hem hade jag såna cravings efter en Tivolistrut att jag bad att få låna Josefines Gröna kort för att bara gå in och köpa en och sen gå ut. Bim ville följa med men hade inga pengar och inget grönt kort. Så när massa människor gick ut så drog jag mitt kort och Bim smet under en grej och vips var vi inne! Helt otroligt. Precis när Johan Palm slutat spela, typiskt! Bim var helt panikslagen hela tiden. "De är säkert efter mig! Jag lovar! De efterlyser nog mig!!!" Sen ringde jag Josefine som berättade att en vakt kört ut henne precis när hon också lyckades komma in. Men jag fick iallafall min glass, och Bim gick även hon ut med en glass. Inte lika god som min dock. Tre kulor, mjukglass och chokladsås on top! Nom nom. Kul kväll hur som helst. Misslyckad, men det kanske var det som gjorde den lite rolig.

Idag träffade jag Josefine och Joanna.


Josefine äter en en dag gammal kebab.






Vi gick till Eriksdalsbadet för att kika runt lite.


Där hittade vi något intressant...









Vi gick ganska långt och mycket idag. Feelin' good. Sen kom jag hem och himlen var pong bao!



Hejsvej!

"In june you'll find me but in august I'll be gone"

Andra dagen i skolan och jag känner mig redan skoltrött! Min klass är bäst, men när vi får höra om vad vi kommer göra den här terminen blir vi helt lama. Massa kundpass och praktik och hit och dit. Urk. På tal om praktik så ska jag dit imorn. Urrrrrrghhh vad osugen jag är på det.

Men nu har jag lärt mig att sno låtar från Youtube iaf! Wonderbaren. Har snott några hittils. Den här håller jag på o fixar till mig just nu:

Bloc Party - This modern love



HAHAHAHA hittade nyss världens bästa video.

McSteamy<3


Hahahaha. Bäst.

Den här stan som gör mig så hög, den här stan kan få mig så låg

Första dagen i skolan var helt okej. Till och börja med fick vi sitta aaaslänge och lyssna på en tråkig föreläsning om lika rättigheter eller vad det var. Stentrist. Efter det hade vi lektion i salongen där vi mest pratade om hur sommaren varit. Då började vår lärare Bitte gråta, eftersom hennes mamma snart kommer dö i cancer. Urs vad synd jag tycker om henne. Hon fick tårar i ögonen när hon berättade att hon suttit med henne hela sommaren på sjukhus, sen började hon gråta. Och vi bara satt där i en halvring och tittade på henne. Ursursurs vad synd jag tycker om henne.
Men sen kom hon igång igen och vi skrattade lite och det var en ganska trevlig lektion. En riktig isbrytar-lektion, lixom.
Efter det hände det inte så mycket. Vi hade en halvlektion där vi kom igång med arbetsmiljö och säkerhet. Men vi fick sluta tidigare vilket var ganska fett.


En ganska suddig bild på Michan och Kajsa under lunchen.


Busfröna Elly och Nadia.

Well, efter det åkte jag hem. Fick typ sitta på golvet i bussen. Men fick en plats efter ett tag, SÅ bra. Och när jag kom hem somnade jag. Sen vaknade jag och då var det GREYS ANATOMY(!!!!!!!) aah my love<3! Gamla repriser men jag är glad för det ändå. I've missed those fuckers.

Jag städade aldrig igår. Borde göra det ikväll. Men klockan är snart nio och jag ska upp tidigt imorn IGEN för jag börjar halv nio. Suck! En halvtimme tidigare än idag. Hm. Vi får se hure går imorn.

Ha det!

zappzibbedizapp

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
1. Vad heter du? Louise
2. Ett ord på 4 bokstäver? Larv!
3. Flicknamn? Lovisa
4. Pojknamn? Lasse
5. Yrke? Lantbrukare. Kanske?
6. Färg? Lila
7. Klädesplagg? Leggings! Finns det något annat klädesplagg på L?
8. Mat? Lammkött, hehehe...
9. Sak i badrummet? Lampa :)
10. Plats/stad? London
11. Orsak att vara sen? Graviditet! hihihihi
12. Något man skriker?
"Låt mig va'!"
13. Film? Lords of Dogtown
14. Något man dricker? Läsk!
15. Band? Lordi ;)
16. Djur? Lammkött, hehehe...
17. Gatunamn?
Linnégatan
18. Bil? Lamborghini
19. Sång? Long before rock n roll, yeeee
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Laxdansen (The Salmon Dance)?

Inte världens roligaste lista, men men.
Jag börjar nio imorn. Jag måste sova snart. KLOCKAN ÄR FEM I NIO OCH JAG MÅSTE SNART SOVA. Hur ska det här gå?!

Dream about me

Urgh. Imorn börjas det. Upprop, "aktiviteter", lektioner. Eviga lektioner. Är inte redo för skola, och kommer nog aldrig bli.
Igår var jag iallafall ute med Joanna och Josefine. Vi försökte bli fulla på en jättegod jordgubbsvodka men det hände inte så mycket. Men det var kul ändå. Kom hem klockan sex och vaknade halv två. Är tröööööött. Och lyssnar på Melpo mene, vilket kanske inte är sådär jätteuppiggande. Men jag bryr mig inte. Idag ska jag sitta här för mig själv, lyssna på seg musik med regnet utanför, kanske städa och tänka tillbaka på sommarlovets ljusa stunder. Och kanske försöka inbilla mig att det kommer några ljusa stunder i skolan framöver också. Sen har vi helgerna också såklar! Och höstterminen börjar... Jag viiiiiiill inteeeeeeeee. Måste skaffa en skinnjacka också. Och testa min vinterjacka. Suck. Vinter. Så fint när man tänker på det, och jag luras av det varje gång. "Mysig julstämning med massa ljus, varm choklad med grädde, sockor, mysa framför TVn, gå ut på promenad i det vita..." Men varje gång när det verkligen blir vinter så inser jag hur mycket det faktiskt suger. Kallt som satan ute, blöta skor, blöt i håret och ansiktet av att det snöar, skynda till bussen och bli svettig och komma in i en varm buss och känna sig skitäcklig. Näe. Inget jag riktigt saknar.

Nu till något positivt: I förrgår fyllde ju vår käraste lille Carl-Johan Fogelklou år. Tycker jag vi firar med en video. Enjoy!



Förresten, whats up med att myggor älskar mig? Kan smeta på mig hur mycket myggmedel som helst och ändå kommer jag hem med minst tio myggbett på benen. Suck. Men nu måste jag duscha. Eller äta. Eller städa. Eller bara någonting.
Tjarrå!

'Cause baby after all, you'll never forget my name

Idag träffade jag Josefine och Joanna. Såhär såg det ut.


Josefine testade lite kläder.


Sen gick vi på en dörr.


Och såg en snabb fågel som åt ostbåge.


Sen gick vi mot kungsan för att hämta chokladbollar. Men då ville Joanna
att vi skulle möta henne så vi fick vänta lite.



Sen köpte vi chokladbollar. Väldigt goda och hemmagjorda.


Sen blev det en fet milkshake till mig. Tråkmånsarna tog vatten.


Jossssssssse!


Try'na be sexy.


Joppi!


Paparazzzzzzzzzii!


Sen gick vi till NK för Joanna luktade svett och ville ha parfym.


Sen åkte vi hem.

Och så hade jag en photoshoot med Tusse och Olle. Fina modeller de där.


Tusse på flirthumör.



Flirty.




Olle.





Adjö!

Åh vad jag inte vill börja skolan.

Vi fick schemat idag. Eller schemana kanske man ska säga, eftersom alla har varsitt med sina individuella val och grejer. Ser helt okej ut, slutar lite sent bara.




Var tvungen att dela upp dagarna, annars såg man ingenting. Helt okej schema! Ingen matte eller engelska, SCORE! Men sena dagar som satan. Och Kajsa hade ett heeeelt annat schema. Hm. Får se hur det här kommer gå. Förresten så står "svart" och "röd" för de två olika frisörsalarna. Så ni vet.

Annars har jag rensat öronen idag! Låter oerhört kul, don't ya think? Hörde knappt något på ena örat så jag fick ligga med nån sorts vätska i örat i tjugo minuter och sen spola med vatten(!!!!!!!!!!). Väldigt, väldigt obehagligt. Men nu hör jag väldigt bra igen! Nästan så det örat jag hörde bra på innan känns dåligt nu för det andra låter så bra.

Och så har jag träffat Elly och kollat på en ganska tråkig fotbollsträning i regnet. Men inte hade vi tråkigt för det! Flumm och skratt och sitta på en dyr fjällrävenjacka tills den blev blöt.
Och nu är jag väldigt trött, klockan är bara halv tolv. Jag har ju knappt gjort något idag. Vill nästan ta en kopp te eller varm choklad... Oh ja, det ska jag göra. Hejsvejs!

So now we're dancing through the garden, and what a garden I have made

Idag har jag varit nere på mammas odlingslott ett slag och fotat lite since min laddare har kommit och jag äntligen kan ladda kameran!

































Kanske inte sådär kanonroligt att titta på, men vissa är ganska fina ändå!



I will be useless as I try

Jag skar mig i fingrarna idag :(



Men så har jag iallafall köpt biljett till Popaganda, och en efterlängtad skiva, nämligen The Tallest Man On Earth. Nån jäkel hade gömt den bakom där den skulle ligga, men tji fick den personen för här sitter jag med denna vackra skiva nu iallafall!

The Tallest Man On Earth - Pistol Dreams


Har inte kunnat använda min kamera på läääännngggeee nu för jag inte haft någon laddare. Och när jag väl fick den så funkade den inte! Men nu är en ny påväg hit iallafall, hoppas den funkar!

Hejsvej!

There ain't no frog kissing your hand

Jag är så satans trött just nu. Var ute med Joanna och partade lite i fredags. Vi träffade massa konstiga människor, såg en hel del råttor och så kollade vi på Sommaren med Göran. Rolig film!
Sen på lördagen, igår, var jag hemma hos Nadia med några andra i klassen där det var lite småparty. Vi var inte så många men jag hade kul ändå! Tog två timmar hem, kom hem vid halv fyra och skulle upp åtta för att gå på dop i Norrtälje idag. Tror jag fortfarande var full när vi åkte iväg, men jag kom iallafall upp! Dopet i sig kanske inte var så jätteroligt förutom att de hade Fem myror-låten på orgel i början och slutet, haha. Sen åkte vi iväg till en stuga och en fet tomt de ägde och åt massa tårta och mat. Sjukt mysigt att äntligen få komma ut lite på landet, speciellt när solen stekte som den gjorde. Kändes som riktig sommar! De flesta badade men jag kände mig inte så sugen på det. Passade på att sola benen istället!
Vägen hem var lite jobbig. Två timmar i bilen med pappa, mormor och mamma. Mormor som sa åt pappa att han minsann skulle köra åt höger när vi skulle åt vänster egentligen så vi åkte fel. Kändes som tre timmar istället för två. Men jag fick iallafall sova. Det var skönt.
Och självklart kunde jag inte låta bli att göra illa mig någon av kvällarna jag var ute. I fredags hamnade jag på marken när Joanna var och kissade och så slog jag i pannan i marken. Men det gör inte så farligt ont längre. Mer ont gör min tinning som blev attackerad av Nadias hund Milton. Vet inte vad som hände med honom, han som var så lugn innan! Så nu har jag ett fint märke på tinningen och så är det svullet och gör helt galet ont också. Well, at least I know I'm alive!

Nu är jag hungrig och vet inte vad jag vill äta. Lövbiff med bearnessås och potatissallad skulle vara himla gott nu. Åh. Måste äta någonting och det är nu!
Arrivederci!

I grow a diamond in my chest

Idag råkade jag säga "oops" samtidigt som en annan tjej på tunnelbanan. Annars har jag varit på Fjäderholmarna hela dagen med lilla mamma. Lite tråkigt, men ganska skönt också! Doppade mig för typ första gången i sommar, halleluja! Tog lite tid men tillslut gick det. Kul att åka båt också! Och så skrattade jag åt en tjej som halkade på stenarna i vattnet innan hon hade doppat sig, haha. Fast sen gjorde jag själv samma sak.

Och lite mitt i allt så tror jag att jag har börjar utveckla ett hat mot Milows "Ayo technology" eller hur den nu stavas. Så tråkig låt så det finns inte. Tråkigare än originalet till och med. Och whats up med att han drunknar i typ honung i slutet? Kasst!

Idag fick jag papper från skolan. Ångestframkallande brevet number one. Skola. Mindre än TVÅ VECKOR(!!!!!!!!!). Fuckfuckfuck. Såhär stog det iaf:

"..På förmiddagen har vi olika aktiviteter, skollunch kommer serveras, på eftermiddagen är det vanliga lektioner se schemat."
För det första stör jag mig lite på den sista delen av hela den långa meningen. Varför kan de bara inte sätta punkt? För det andra; aktiviteter? Vad har de nu tänkt sig? Jag tänker inte hoppa säck, kasta sko och spotta gurka inför hela skolan kan jag säga redan nu. Och för det tredje; vanliga lektioner?! Första dagen? Aaaarrrrghh! Bäst för dom att vi slipper göra uppgifter. Typiskt våra lärare att skicka med oss böcker och papper med uppgifter första dagen.
 
Meeeeeen nu är iaf Joanna hemma! Det firar vi med lite party och vin imorn serru. Hallefriggin'luja!

Du är aktuell, du bränns

Jag såg nyss Hajen 3. Dålig film, men väldigt underhållande. Slutscenen impar mest på mig men tråkigt nog fanns den inte på Youtube så jag kan inte dela med mig av den. Lägger istället in en bild och en gif som visar hur det ser ut när den inklippta hajen kommer mot det inglasade rummet under vatten.


Ungefär såhär ser det ut hela tiden. Den rör sig inte så mycket. Den
kommer bara närmre och närmre tills glaset går i kras.




Otroligt välgjort och läskigt, eller vad säger ni?
Jag måste erkänna att jag har gått och blivit oerhört fascinerad av hajar. Tänkte att jag skulle visa lite olika bilder!


En glad en!


En rädd.


En liknande. Eller kanske likadan? Who knows.


Tror det är en haj. Mycket annorlunda må jag säga! Och söt.


Stor mun.


Söt!

Well, det var väl det jag hade att komma med ikväll. Tjarrå!

You had me honey and you're gonna miss me when I'm gone

Känner mig lite såhär just nu.



Men det är iallafall sol och skönt ute nu. Fast jag har ont i huvet. Men snart kommer Joanna hem iallfall, jipppiiii ki yyyaaayyyy!1

<3

Mina damer och herrar, Johan Glans 14 år!



Förgyllde min kväll kan jag lova.

I’m gonna run out in the meadow, to catch the silence when it sings

Idag kollade jag och Lovisa på Prideparaden. Vi såg inte så mycket av paraden dock, men vi fick iallafall en glimt av en viss Kristian Gidlund iklädd en knallgul kofta!

Anyways så har jag kommit på att jag minsann vill ha en skinnjacka till i höst. Och så hittade jag en bild på Ebba Hultqvist med precis en sån som jag vill ha. Någon som kan berätta vart man kan få tag på dessa jackor till lagom pris?


RSS 2.0