YESSS

MANDO SPELAR PÅ GRÖNAN DEN 11E JUNI. FAAAKK YES! Asgrymt ju, på min avslutning och allt!
Det firar vi med en fet gif!


Waiting to pick up the pieces that make it all alright

Åh vad jag vill flytta hemifrån nu nu nu. Ingenting irriterar mig så mycket som mina föräldrar gör just nu. När jag hör pappa veva sin äckliga sked i sitt äckliga kaffeglas som han gör varje dag, när jag hör att de kokar kaffe i den där äckliga gamla kaffekokaren, hur dom rökhostar, allt dom pratar om, vilket vill säga garaget och den där förbannade kolonilotten. Aldrig något nytt, bara samma gamla jävla visa hela tiden. Och pappa som inte kan prata om någon annan än sig själv. Bara skryter om allt hela tiden. Och att dom alltid ska förklara för mig att jag bara är tonåring och "du är i den åldern nu" om precis allt. Och alltid tjata om att jag ska skaffa körkort och inte fattar att jag inte vill det. "Du kommer vilja det senare i livet!" Men hur fan vet dom det? Som att dom tror att dom vet mer om mig än vad jag själv gör. Jag gillar inte bilar, jag tycker det är det tråkigaste i hela världen och tack vare att det är den enda min pappa pratar om (förutom sig själv) så är jag tröttare på det än någon annan i hela världen är. Jag ooooorkaaaaaaaar inteeeeeeeee!!!! Stänger bara in mig i mitt pyttelilla tråkiga skitrum och gör ingenting. Eller sitter här vid datorn där det inte heller finns något o göra. Skönt att det är sommar så man får komma ut åtminstonde och slippa de där tråkiga tu.
Och snart, om exakt 11 dagar (8 skoldagar) slutar vi. Då är jag fri i tio veckor eller hur mycket det nu är. Och då ska jag och massa av mina vänner åka till P&L. Och bara njuta, ta det lungt och inte vara tvugna till något. Alla måsten kan ju ta sig i brasan för jag tänker inte göra något annat än det jag vill under hela sommaren!

Men nu måste jag göra min engelskaläxa. Annars får jag tydligen inget betyg i engelska. Ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet. ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet ont i huvet.

Adios.

You pack your cases and you hope for a better day

Jag är så grymt seg på att skriva här ibland. Det är nog för jag själv är ganska seg.

Fredagen/lite av lördagen i Borlänge var mycket bättre än jag förväntat mig. Jag och Hannah kom fram vid tretiden och gjorde inte så värst mycket innan banden började spela. Vi satt utanför själva parken ett tag tills vi hörde att Goodlooking Trash skulle spela då vi gick dit. Vi var nog de enda som dansade. Samma sak under The Lance.
Efter dom spelat stog vi utanför parken och funderade på vad vi skulle göra tills fyra på morgonen (klockan var väl runt elva) när The Lance-killarna kom fram till oss och vips var vi bjudna på fest med dom och Sober Inflows! Vet inte om det ens är någon idé att försöka berätta hur kvällen/natten/morgonen var eftersom jag själv var lite sådär småvirrig, så det håller jag nog för mig själv och mina vänner. Men det var sjukt roligt och jag gör gärna om det! Och inte gjorde det något att jag inte fick något vin dagen innan heller för det löste sig minsann!


Bild jag snodde av Hannah som så fint visar hur resan var.

Om två veckor är det sommarlov(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och om mindre än en månad är det Peace and love(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!11!1) och jag kan inte längta mer än vad jag gör! Funderar på vad jag ska ha med mig men kommer bara fram till "Det fixar jag seeeen."
Tror jag ska ha mina vanliga kläder och vara helt som vanligt faktiskt. Förra året var det mer "inget smink, fula kläder" men jag tror inte det blir så i år! Och i år kommer jag nog använda dusch en eller två gånger. Förra gången tvättade jag håret sista dagen i ett handfat på en handikappstoalett i Kupolen. Inte så kul kanske.

Nu känner jag att jag borde sova snart. Har varit på praktik och sprungit ärenden åt min handledare till en nyckelsmed 120000 gånger för att nycklarna inte blev rätt. Så nu förtjänar jag lite sömn! Och imorn är det ingen matte i skolan heller, jag älskar mina lärare ibland<3 Så efter skolan ska jag träffa Josefine som ska följa med mig när jag ska handla lite grejer. Wonderbar!

Ha det bra!

Lets fly away, we can make a fariytale tonight

Jippie-ki-yay motherfucker! Idag (eftersom klockan är efter tolv) åker vi till Bååålänge! Fick inget vin vilket suger men det ska nog gå ändå! Är trött på Stockholm nu så det ska bli roligt att åka till en av Sveriges dödaste orter/städer/whatever!
Så nu taggar jag upp lite med The Lance o Goodlooking Trash här, men måste strax gå för att bädda min säng, vilket jag glömde göra idag när jag storstädade, och sen sova. Imorn klockan elva ska jag vara hos Hannah, vårt tåg går ungefär vid halv ett om jag inte har fel.

Ha det kul vart ni än befinner er! Adios mi amigos.

Another night, same old news



Ännu en dans vi måste lära oss, Sona och Hannah!

Jag är lite stressad. Över allt. Skola och pengar speciellt. Men på fredag bär det av till Borlänge för att se på när Goodlooking Trash och The Lance spelar! Dock ska det regna vilket känns jättetråkigt. Men det blir säkert bra ändå. Så har man ju fixat sig lite vin också hä hä hä.

Hade egentligen bestämt med mamma att jag skulle klippa henne idag men jag orkar inte. Känner mig hemsk. Kanske borde göra det ändå. Fast nej. Då kanske det blir fult bara. Eller... Jag vet inte. Fan. Behöver trots allt de där ynka femtio kronorna. Aja, we'll see. Slipper iallafall gå matte i tvåan för det gick bra på nationella proven (började ju den här skolan lite sent så jag hade inte gjort allt de gjort), och det är ju skönt! Engelskan är också så gott som klar, det är bara i svenska och samhäll jag har saker kvar o göra. De jobbigaste ämnena, känner jag nu iallafall. Jag fattar ju ingenting om EU och det kan ju bli ett litet problem. Men jag orkar inte bry mig för nu är vi leeeediga! Torsdag, fredag, lördag, söndag och tisdag är vi lediga. ÅH SÅ SKÖNT. Kommer ju inte bli ett dugg pluggande. Fuck 'em aaaaaaaall!

Hejdå!

'Cause the power that you think that you have, It means nothing to the people who care

Åh jag är så himla trött på människor just nu. Jag orkar knappt vara i närheten av människor längre. Jag orkar inte sitta i skolan och veta att jag måste göra saker och gå omkring i en byggnad där man aldrig är ifred. Jag älskar att vara ifred. Ibland är det det bästa jag vet bara för man alltid är kring massa människor jämt.
Jag har börjat försova mig väldigt mycket nu för tiden. Det gjorde jag även idag, och inte nog med det så skolkade jag de sista två lektionerna. Bara för att jag inte orkade vara kring massa människor längre. Och lite för att jag inte orkade ha frisörteori eller samhällslektion också.
Jag tror jag har börjat utveckla lite av en folkfobi. Jag är inte rädd över att vara bland folk, men jag har börjat få små panikattacker då och då. Ibland mitt på lektionerna, bara sådär, så börjar mitt hjärta slå fort som att jag är rädd över något och då vill jag bara springa därifrån. Jag fattar inte vad det är som händer, om jag är helt totalt sönderstressad eller om det är något annat. Just nu känns allting bara så jävla skit som det kan gå på något sätt. Det har inte hänt något direkt, men jag har bara kommit i underfund med att jag nog är ganska olycklig. Glad ofta, men olycklig. Och just nu trivs jag inte. Inte i skolan och inte med mig själv. Det är inget fel på kompisarna, skolan eller lärarna. Det är nog bara jag. Jag finner fel i allt. Jag har även kommit i underfund med att jag har väldigt, väldigt låg självkänsla. Inte bara när det gäller utseende, utan jag har så himla svårt att se att jag är bra på något. Vad jag än gör så vet jag att det går att göra bättre och att det jag gjort verkligen inte duger. Jag fattar inte vad som har hänt. Citerar Hannah: "Vi måste ta oss härifrån, den här världen är inte bra för oss!"
Okej nu låter det som att jag försöker vara en poet av något slag. Men jag är i stort behov av en jävla semester nu. Fyra veckor bara, heja heja! Och en massa prov där emellan. Kommer bli jätteroligt ska ni se.

Ajuste, var ju på New Generation Festival i lördags. Ni kan läsa om det i våran blogg www.molotovjivefanblogg.devote.se

Ha det bra!

When the oak tree fell over our street

Blev nyss biten i läppen av min käre katt Busan, så nu ser min läpp ut som Scars öga. Fint. Tji fick jag för att jag pussade henne.
Har blivit helt kär i en låt som är med i någon reklam, och som jag även såg var med i ett gammalt Greys Anatomy-avsnitt. Vilket gjorde mig ännu mer kär i den.

Israel Kamakawiwo'Ole - Somewhere Over The Rainbow



Fantastiskt skön. Nu måste jag nog sova för att orka upp och komma i tid till nationella provet imorn. Ingen praktik imorn, bara prov. Slutar elva. HÄRLIGT!!! Sen blir det sola med Joanna. Fett, som man säger.

God natt

I've got no choice but to go insane

Jag skriver svenska. Romananalys. Det går riktigt trögt och den ska vara inne ikväll, yay! Det blev inget Desperate Housewifes för mig ikväll heller. Måste bli klar med svenskan. Men så kom jag och tänka på att jag, fröken Rooth och fröken Laghammar hittade vår gamla favoritvideo på Youtube här om veckan, och vi blev så glada. Kan ju dela med mig av den glädjen tänkte jag!



Ciao!

And while waiting for the glory days to come, I sing a song

Jag hade fått blommor idag. Eller ja, någon hade lagt lite blomblad fint i en hög i ett hörn utanför min port. Jag uppskattar det väldigt mycket.


Fint.

Har precis käkat upp en fet pizzabit. It was gooooooooooooooood. Men vem fan la massa lökbitar i den?! Nu luktar ju mina händer svett för jag pillat bort löken. Men life goes on.
På valborg hängde jag och mina kära vänner i Vasaparken. Eller rättare sagt på Burger King. Vi trodde vi missat brasan men det visade sig att det inte varit någon brasa. Så det var ju tur! Fast jag brukar inte vara så taggad på brasor ändå eftersom man alltid får den där hemska eldlukten i kläderna som vägrar försvinna. Jag är otroligt luktkänslig för er som inte visste det. Men dagen var wonderbar, och på kvällen fick vi gratis pannkakor av något kyrkogäng. Fast jag tog ingen. Men ändå, sällan man stöter på sådan generositet!

Dagen efter, dvs första maj, hängde vi i Kungsträdgården. Florence Valentin skulle spela och det förberedde vi med ett par cheeseburgare. I blame Joanna för min hemska vecka när det gäller mat.
När Florence spelat och vi hälsat på dom och fått en varsin blomma bestämde vi oss för att gå någon annanstans. Men Josefine blev för lat för att gå så vi ställde oss i busskuren, lyssnandes på Lady på min kära telefon. Helt plötsligt började alla skaka, peka och väsa "SAMUELOCHANNIKA!!!". Jag stängde kvickt men skakandes av min musik, och visst var det världens bästa par Samuel och Annika! Vi hälsade glatt och fick kramas lite och Josefine tog kort med Samuel. Jag kramade även Annika som var gravid, grattis grattis! Sona sa hejdå till dom men sen märkte vi att dom stog kvar. Dom skulle alltså åka buss med oss. Helt plötsligt sa Annika "Det är Louise? Eller?" och jag blev förvånad och svarade ja. Hon kom ihåg och kände igen mig från när jag skrev till henne för ett halvår sen på Myspace efter Sugarplum Fairys konsert! Herregud. Det är andra gången någon "kändis" känner igen mig. May I never change the way I look.


Vet inte vilken dag, men här är SötSona i en park!


SnyggHannah var även närvarande! Florence-blomman också.

Nu måste jag pluggpluggplugga massa skit jag inte orkar och jag vet inte hur det kommer gå. Romananalys av Linas kvällsbok, någon tråkig uppgift i engelska, frisörläxa (som jag glömde i skolan. Det kommer jag få äta upp!) och så har jag även helvetesdemokratin kvar. Det är bara ca sex veckor kvar i skolan nu. Nästa vecka är vi tydligen lediga två dagar också. HALLELUJA!!!!! Jag är så himla lycklig och olycklig på samma gång. Känner mig helt ur balans. Ingenting känns som att det är på plats och allt är jobbigt och bara snurrar runt i min skalle. Gör bara det jag ska nu och sen är det väl över. Nationella också. FRIGGIN' GREAT. Men på lördag är det iallafall New Generation Festival! Vet inte hur de hittade oss, men de har skrivit om våran Molotovblogg på bilddagboken! Se här. Vi har fortfarande få läsare, så vi tackar och bugar till er som läser och sprider bloggen! Det är ju för Molotovs skull vi gör det här. Ska bli himla kul att se dom och SPF på lördag! Måste plugga in texterna lite men det går nog bra.
Nu måste jag plugga.

Ha det fett, Louise

RSS 2.0