Ser du vad jag ser? Jag är nästan som du.

Idag träffade jag Sona och Joanna. Först skulle de käka kebab, sen skulle jag försöka hitta ett par jeans. Så vi gick till Weekday och jag plockade på mig tre par ljusa jeans i samma storlek som mina gamla Lee-jeans är. 30-31. Eller jag tog 32 i längden nu, men ändå. "Eh så stora behöver du inte i midjan väl?" sa Joanna. Well, yes I do sa jag och testade dom. Och det visade sig att de till och med var för små! UNDERBART, made my day verkligen. När det blir sådär ledsnar man verkligen och det känns inte sådär jättekul att försöka leta efter andra byxor. Så jag väntar nog ett tag med att hitta ett par byxor, tills jag kommit över det där.

Imorn är det förresten nyårsafton. Hm. Vet inte riktigt vad jag tror om det nya året. Kommer det bli någon speciell skillnad? 2009 var iallafall lite sisådär. Upp och ner lixom.
Några nyårslöften då? Jag vågar faktiskt inte komma på några stora eftersom jag vet att jag inte kommer hålla dom. Förra året var mina nyårslöften att jag skulle dricka en kopp kaffe och att jag skulle spela schack, och sen nåt mer. Men jag gjorde inget av de. Försökte mig på kaffet, men jag klarade inte ens av en klunk av den hemska drycken.
Tror ett av mina nyårslöften ska bli att typ dricka mer vatten. Det kan jag nog klara!

Anyways så ska jag, Fanny och Josefine mysa hemma hos Josefine. Är så trött på att panika över att det inte finns någon fest man får/kan gå på eller om det ens finns nån fest. Skitsamma. Det blir kanske en skön start på det nya året. Är ändå lite för trött och opepp på fest just nu ändå så det blir nog finemangmang tror jag (fast jag skulle inte banga på fest om något dök upp, heh)!

Jag sitter här nu och funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Jag vet att jag är omständig, först spara långt sen klippa kort sen färga mörkt o sen ljusare och så vidare. Men jag känner att det här inte riktigt är min frisyr. Har jag en frisyr? Tror inte det, men man vet ju aldrig förrän man provat alla! Så nu tänker jag försöka spara ut min lugg (igen). Kan inte bli så svårt eftersom resten av håret bara är till under öronen typ. Så jag sparar ut den först, sen får allt växa ihop. Tror jag. Jag testar det. Väldigt intressant att läsa kan jag tänka mig, men jag skriver faktiskt här mest för att få ur mig saker.
Åh och jag har förresten fått nåt jäkla ärr över läppen. Mitt hatställe att få sår, finnar och ärr. Just när jag har en relativt finnfri period så kommer det en liten jäkel under näsan som nu är det nån ärrliknande grej, så är det jämt. Kan dom inte sätta sig nån annanstans där jag inte bryr mig lika mycket om? Verkligen jättefint med en röd prick mitt i mitt bleka nylle. Men nu sitter jag med olja och försöker på något sätt mjuka upp det så det försvinner. Har funkat förut, hur konstigt det än låter!

Så nu har jag fått ur mig lite. Tack så mycket, hejdå!

Little darling, it's been a long cold lonely winter.

Svar till Jane Doe som kommenterade förra inlägget o undrade vilken inställning jag har när jag fotar: Jag vet inte! Jag fixar o trixar tills det blir bra lixom. O sen redigerar jag ju också. Förlåt för det vaga svaret!

Nu har det ju varit jul o sådär, o då är det julklappar som gäller. Och förutom min familj skulle jag köpa present till Sona. Meeeen det gick sådär. Väldigt svårt att hitta nåt kul och personligt för en hundralapp. Så hon fick en duschkräm som luktade kokos och den här lilla tavlan jag målade!



Väldigt dålig kvalitet på bilden ser jag nu. Men den blev lite töt tyckte jag, så den fick hon av mig. Och av henne fick jag en väääldigt bra skiva och the best of all så fick jag ett paket Ballerinakakor! Made my kväll, typ!

Själva julen var lite sådär. Skulle fira den 23, 24 och 25 men det blev som det blev, och jag firade den 23e med familjen. Sen blev det lite bråk och sådär, så själva julafton firade jag hemma hos Hanna istället. 25 blev inte ens av. Men självaste julafton var mysigt! Den 23e, då jag firade hos mina ena kusiner, hade jag klätt upp mig något alldeles väldigt extraordinary. Eller ja, mitt halsband iallafall.





Igår ritade jag en häst. Haha. Väldigt längesen jag ritade känns det som. Måste ha fått igång kreativiteten efter tavlan eller nåt.



Hejsvej!



It's a silly time to learn to swim when you start to drown.

Nu jäklar är det vinter! Och även om jag håller på att förfrysa både ansikte och ben så gillar jag det. För nu är det riktig vinter och inte slaskvinter som det har varit de senaste åren här i Stockholm. Jag vet inte när sist jag kommer ihåg att det var -7 grader ute iallafall. Hoppas det håller i sig till julafton! Men det tror jag.











Jag har förresten köpt en enda julklapp. Måste sno på lite, vill ju inte komma tomhänt på julafton!
Nu ska jag lyssna på Hej Monika o sjunga. Hejdå!



Hell, I won’t be found.

Igår skulle jag på fest, men såklart gick hela den idén åt helvete. Lite som det brukar bli när man hoppas. Så jag har slutat hoppas litegranna. Men iallafall, istället bestämde jag att jag och Hanna skulle ses. Och eftersom hon inte hade något att åka på och det kändes lite ovärt att köpa en remsa för 120 spänn när vi ändå inte hade något o göra i stan, så åkte jag hem till henne i Kungsängen. Sen slutade tågen visst gå så då sov jag där istället. Inte orkade jag sitta o vänta på perrongen till klockan sex på morgonen inte!

Och idag var det superväder ute. Vi var ute i tid och allt eftersom Hanna och hennes mamma skulle ut och julhandla. Perfekt lixom! Sen när jag kom hem tog jag lite kort på mina fina katter, som jag vet att alla hatar eftersom bilder på husdjur måste vara det tråkigaste som finns (men det gör inget), och sen upptäckte jag att jag hade litelite feber och väldigt ont i halsen. Så jag gick och sov. Tack Josefine om du smittat mig med (jag tycker om dig ändå)!


Bullebull


Pillerill

Jag är sämst på att uppdatera, och mina inlägg känns inte så himla intressanta heller för den delen. Men det är lite så allt känns nu också.

Anywaaaaays... Hejdå!

RSS 2.0