Where does the good go?

Äckligt seg dag med o-god mat och permanentrullning. Tackar Josefine för att hon fick både mig och henne på lite positivare tankar iallafall! Snart lov ju, bara två dagar kvar!

Och jag kan verkligen inte släppa att Ellen Page är så jädra söt. Och inte nog med det så älskar jag hennes roller i filmer jag sett henne i. Michael Cera är också sådär puttinuttsöt så jag måste visa en video med dom två.



Nu ska jag sitta här lite till o sen försöka sova. Även om klockan är åtta. Har fått lite sovstörningar nu på sistonde så det kan va bra att vara på gång i tid så man inte somnar klockan tre. Så, hejdå och godnatt!

Converse och väska till salu!

Tjopps kalopps allihopa!

I julas önskade jag mig ett par vita converse i julklapp, men eftersom de var slut så fick jag ett par svarta istället. Och nu är det så att jag inte passar i svarta converse av någon anledning, och så är de en halv storlek för stora. Så jag har bara använt dom kanske högst fem gånger. De är i storlek 37 och luktar endast gummi! Lagom ingådda sådär, men fortfarande fresh.






450:- för de här skönheterna! Och om du köpsugne vill så kan jag tvätta dom en sista gång innan jag skickar iväg dom.

Sen har jag en väska jag skulle vilja sälja också.




Så ser den ut utvecklad alltså. Den kostar ca 240 spänn på Mandos hemsida så jag säljer den för 200. Den är inte använd.

Jag bor i Tyresö, Stockholm för er som inte vet. Så släng iväg en kommentar om du känner dig köpsugen!

Fire water burn.

Okej. Jag säger bara: 1:32.



Varsågoda!

Burn motherfucker, burn.

Ojojoj. Tunnelbanediscot igår var helt grymt. Poliserna häckade på perrongerna men tror ni de fick tag i oss? NÄ! Grispoliser. Igår regerade ungdomarna i Stockholm. Helt grymt. Speciellt när vi sprang allihopa på en perrong med hög musik pumpandes. Nu återstår det bara o se om det kommer med på nyheterna. Haha.

Efteråt skulle vi på en fest. I Boo gård. Blä. Aldrig mer Boo gård. Frös fötterna av mig o det blev ingen fest.


Mina fötter efter kylan. Ni kanske märker att ena tån inte har någon färg? Den var förfrusen. Förlåt till er som hatar fötter.

Kom hem vid halv fyra. Sov. Vaknade med halsont, sega ögon och ont i magen. Hur dåligt jag än mådde och hur trött jag än var så tog jag mig upp. Tjurig och som sagt astrött, men jag skulle upp. För idag var det nämligen Mandosignering på Bengans. Längesen jag såg de små kisarna och det var riktigt kul o se dom. Gustaf älskade bilden på tygkassen jag gjorde i nian som Josefine sen köpte av mig. Kändes ju bra! Sen fick jag veta att Gustafs beloved wife har klippt samma frippa som jag gjort. Fräckt lixom.

Efter en fika med Leone, Josefine, Sanaz och Lovisa åkte jag hem.
Efter ett tag, när bussen var vid Masten (i Tyresö för er som inte vet) märkte jag att vägen var avspärrad och poliser, brandbilar och ambulanser åkte omkring och det var jordens bilkö. "What the..?" hann jag precis tänka innan jag såg att himlen var helt svart efter en stor brand som härjade väldigt nära en mack. Alla på bussen blev helt chockade och allt kändes helt konstigt. När jag kom hem var jag tvungen att fota.
Observera: dålig bild.



Lite läskigt faktiskt. Men lite spännande att det äntligen händer nåt. Undrar vad det var som brann. Får kolla nyheterna helt enkelt!

Det var allt för nu! Ajöss mina små sjömöss.

Who's the black private dick that's a sex machine to all the chicks? GLANS!



När Johan gick i mellanstadiet gick han i en stökig klass med mycket bråk. Det gjorde att han ibland kände sig orolig för att gå till skolan. Han sov ofta dåligt på nätterna och fick ont i magen på dagarna. När han började i högstadiet blev allt mycket bättre och han kände sig glad igen. Idag är Johan en väldigt känd och rolig komiker som ofta är på TV.

Haha åh bästaste Johan Glansen i hela världen! Jag hade varit din bästis i mellanstadiet!

This is the time to lose control.

Lejonet blev lite bättre iaf.


Kanske fortfarande lite sådär men då får han faktiskt hitta något annat lejon för jag orkar inte göra bättre! Jag har ont under tumnageln osså.

Helt jävla ointressant inlägg men så är det bara.

Hejdå, igen, för tredje gången ikväll.

You can't stand me now

I WILL NEVER STOP LOVING THIS PICTURE



Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar.

Jag känner mig jättekonstig. Känns precis som en släng av ångest rätt i magen och hjärtat. Fast jag kan ändå inte riktigt peka ut varför. Men som vanligt skyller jag det på skolan. För vem gillar skolan?
Inte nog med det så känner jag mig helt borta och snurrig i hela huvudet. Som nu när jag såg att klockan var 20:10 trodde jag det var år 2010. Är det fullmåne eller något? Jag har ingen koll på någonting och vet knappt vad det är för dag eller tid eller någonting. Och pappa säger att han har förmodligen fått en släng av svininfluensan också. Bra eller dåligt? Jag vill vara sjuk. Men jag orkar ändå inte vara i den här lägenheten. Jag får ångest av att bara vara här. Speciellt av att bara ligga i min säng hela dagen. Urs!

Jag åt nyss. Och så sa jag till mamma att jag känner mig lite konstig i huvet. Pappa sa att jag kanske håller på att bli sjuk, och genast slängde mamma fram en flaska likör framför mig. "Likör är bra, tar bort bakterier!!!!"
Mamma har fått något konstigt fnatt om att vilja supa ner mig hela tiden. "Ska du smaka lite vin?" "Ska du ha lite cider?". Vet inte om hon vill luska fram om jag någonsin har supit eller om hon bara vill se mig full.

Nu kom pappa in med en gammal bild på ett lejon jag ritade en gång. En slarvig skiss. Han ville att jag skulle utveckla den så han kan tatuera in den i Indien i november. Uhm. Vi får se hur det går.



Läste i Leones blogg om när hon bestämde sig för att bli vegeterian:
"Jag ska bli vegiterian för att det är dåligt för miljön att äta kött. Att det går åt otroligt mycket vatten åt att producera kött. Åt ett kilo nötkött går det åt 15000 liter vatten, och samtidig, på andra sidan jorden finns det människor som inte har något vatten överhuvudtaget. Fast jag kommer äta fisk, iallafall nu i början."

Jag ska fan börja fundera på att bli vegeterian. Lite iaf! Jag kan leva på sushi, inga problem. Är ändå lite trött på kött, även om jag älskar cheeseburgare och det typ är världens bästa fyllemat så kan jag nog klara mig utan.

Och det där argumenttalet jag pratat om. Det var tydligen två personer i hela klassen som hade gjort det. Haha. Så går det när man kommer med en dålig uppgift! VEM FAN VILL LÄRA SIG HÅLLA TAL? Vill jag hålla tal någon gång i framtiden så gör jag väl det, men jag behöver väl inte lära mig o göra det bara för det. Jag ska bli frisör, inte nån jävla politiker.
Jag var hemma idag, så jag slapp iallafall Annas utskällning till oss som inte gjort talet, men nu vill jag ju ut med mina kompisar. Men så hintade jag till mamma att det var tråkigt att vara hemma. Då sa hon "Så är det när man är sjuk." Fast jag är inte sjuk. Jag hade bara lite ont i magen. Så det blir nog inget gå ut för min del. Fan vad tråkigt. Ska till tandläkaren imorn klockan 9.45 också. Roligt värre. De hittar aldrig några hål heller så det känns jävligt onödigt.

Oj vad mycket saker jag tar upp här nu, men jag fick mina skolfoton nyss. Eller jag har nog haft dom i några dagar utan att veta det, men så sa mamma "Juste, vill du se dina foton?". Hela min kropp bara fylldes med oro över hur ful jag skulle vara. Och så fick jag se bilden. Fy. Sjutton. Jag ser ut som ett lyckligt mongo. Vill nog inte se skolkatalogen. Ursursurs! Jag ska bli skolfotograf och så ska ungarna få ta korten själva så får de se ut så som de vill! Minsann!

Okej nästa inlägg ska jag nog fylla ut med lite fler bilder.
Hejsvej!

Think of me, what you will, fade away.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Öeh, nä inte direkt. Hehe.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja.
3. Vilka vitaminer tog du när du var liten? Typ sån där apelsingrej som var asgod. Miss that ol' shit.
4. Vad åt du senast? Nudelsoppa o mackor. 
5. Har du fått någon komplimang idag? Ja, typ att jag har bra hårkvalitét. Om det räknas som en komplimang.
6. Har du varit med i en rättegång? Jag och resten av min förra klass var och kollade på en, ja. Fast det var om några tjejer som typ snott en jacka. Helt tråkig. Förutom :o-gubben<3
7. Är du polare med dina grannar? Jag o Nisses mormor är tighta som fan vettu.
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska. Och svengelska. 
9. Vilka länder har du bott i? Sveriget mannen.
10. Senaste piercingen? Näsan i sexan, wiihoo!
11. När åkte du bil mer än 15 minuter senast? Det var noog... När jag skulle på dop i sommras. Tror jag.
12. Gay? Fett gay.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Ja. Ain't going there again!
14. Har du äggat någon? Tror det!
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Det är en av mina största drömmar, verkligen.
16. Suger det här? Jaaaaaaa.
17. Har du varit på stranden? Aldrig.
18. Har du haft en stalker? Hela tiden.
19. Minns du dina musiklärares namn? Hasse och Anna-Karin? Eller? Hasse är rätt iaf.
20. Hur bra är din syn? Den är softigast i världen.
21. Har du varit på ett party? Nej aldrig i hela mitt liv, vad är ett party?
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Silence, I KILL YOU.
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? "Okej."
25. Har du sett din bästa vän naken? Känns inte så jätteviktigt lixom.
26. Vilket är det bästa bröllopet du har varit på? Inget för bröllop SUGER.
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Nä. Ska jag vara ärlig skulle de säkert skratta och fråga vem som vann typ. Kanske lite arga först såklart. Eller avstängd helt från skolan? Ja då skulle de bli arga.
28. Var är dina syskon just nu? Hemma? Jag vet väl inte helleeeer.
29. Vad är den senaste drömmen som du minns? Dig, mjau!
30. Vilken tid gick du upp imorse? Sju. Fast jag skulle upp sex. Jag vill bli morgonpigg.
31. Vad ska du göra i helgen? Tandläkaren, hem till min frisör med mamma o pappa typ, kanske tunnelbanedisco, Mando på Bengans på söndag. Och kanske försöka skriva mitt tal..............................................(NEEVEEEER!!!)
32. Vad står det i det 15 sms:et i din inkorg? "24 går om 10 min;)"
33. När var du riktigt sjuk senast? Typ scharlakansfebern i nian eller när det var.
34. Vem var den senaste kändisen du tog på? Hm. Mats i Mando eller Anders eller Anton i Molotov. 
35. Vad finns det i din bakficka? Jag har ingen bakficka.
36. Har du färglinser? Nej.
37. Vad gjorde du klockan två inatt? Sov en fetingsömn.
38. Vad är det första du gör på morgonen? Duschar.

Oj verkligen en askul lista. Nu måste jag skriva av mig lite.
Vad är grejen med att alla tror att man så fort man sökt till frisörlinjen vill veta ALLT som har med hår att göra, och att man vill titta på JÄMT när någon klipper, och ALLTID vill hjälpa till, och ALLTID vara aktiv i salongen och bara kunna ALLT. JAG TYCKER DET ÄR KUL ATT KLIPPA MEN JAG ÄLSKAR INTE FRISÖRYRKET MER ÄN ALLT ANNAT.
Idag pratade Helena S. (dvs den äldre Helena på salongen) med mig om uppsättningar. Helena är en jävel på att prata. Vet inte om det är för att hon är lite äldre eller är från Värmland eller vad fan det nu kan bero på, men hon pratar jävligt mycket iaf. Och jag råkade säga att jag tycker uppsättningar är tråkigt. Då jävlar drog en debatt igång om att man måste älska allting inom frisöryrket för att kunna bli en frisör. Det behöver man ju inte. Eller är det mig det är fel på? Jag tycker permanent är skittråkigt. Uppsättningar suger. Jag är väl bara människa förfan, jag kan ju inte tvinga mig själv att älska allt. Åh vad trött jag blev då. Jag tar inte det här på så himla stort allvar som hon kanske. Klart jag alltid gör mitt allra bästa och tycker det är kul, men vissa grejer är man inte menad för att göra, även om man försöker "behärska" det och lära sig. Jävla muppar. Orkar inte ta det här med skola seriöst. Kanske därför jag är så sämst på att komma i tid nu för tiden också. Och inte pluggar. Jag tröttnade på att ta skolan på allvar eftersom ingen annan gör det och jag orkar inte vara den enda som bryr mig när ingen annan gör det. Screw this, jag kommer bli en bra frisör ändå.

Måste bara tillägga att något av det äckligaste jag vet är när man ser folks rumpspringor. Speciellt när troslappen hänger upp. Ska det vara så svårt att ha byxorna på rätt ställe?

Som fint avslut får ni en bild på världens bästa Sugarplum Fairy.



Tack för mig!

Det går över, det går över, det går aldrig över.

Åheeeeee jag blir helt lycklig! De har redan lagt ut ett Peace and Love 2010-evenemang på Facebook. Och biljetterna säljs redan. RYSER. Jag vill bara skita i skolan o sätta mig i min säng med täcket över huvudet och vänta vänta vänta på P&L '10. Och äta sushi såklart. Med alla vänner jag kan samla ihop! Tänk er vilken dröm. Sushi med vänner och bara skita i allt o vänta på P&L. Framför en brasa i en liten stuga med massa snö utanför. Se så jag drömmer! Åh! Fuck you school! Känner mig lite sådär extra rebellisk som tonåringar i filmer är. Jag tror inte jag kommer skriva talet tills på fredag. Men lixom! Vad har jag o förlora? Ett IG gör inte mig så mycket. Jag orkar inte bry mig. En av mina frisörlärare sa att ingen någonsin på någon salong frågat efter hennes betyg. Bara gesällbrevet (som man får efter att ha gjort gesällprovet i trean). Och så håller jag på att bli sjuk (YES!) så jag orkar ännu mindre. Mina ögon är sådär trötta o varma efter en blåsig dag. O allt vi har gjort idag är att kolla på Salvador Dali-konst. Konstig, lite intressant människa. Sen har jag suttit ute med de andra i klassen som rökt och typ gått ute med Ida och Amina och ätit sushi (tredje dagen i rad). Och gått hur mycket som helst. I friggin' stormväder. Uppför en jädra backe också! Men äntligen sitter jag här hemma i mina fula sovkläder och tror jag kommer somna snart. Och tänker på talet. Som jag vet att jag inte kommer skriva. Har bara idag och imorn på mig. Screw it. Jag har ingen ork ändå. Ska bli sjuk så jag har ännu mindre ork och kan skylla på det. He he heeee. Men tillbaka till ämnet! Jag kollade lite bilder från P&L igår. Fyhelvete vad jag saknar det. Men det är ju bara 263 dagar, 6 timmar, 52 minuter och 6 sekunder kvar (typ 37 veckor tror jag) enligt min fina nedräkning ni finner här! 37 VECKOR! Hallå!! Och tänk er lov där emellan. Höstlov, jullov, sportlov, påsklov, SOMMARLOV!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH. Taggar redan nu! Och alla måste komma i år, för temat är frihet och jag fyller arton! It's big, you know. Då blire partyparty hela veckan lång (det blir det ju ändå, men nu blir det lite extra spice på det!) Så se till att komma allihopa.

Mycket pladder det blev här idag. Ibland måste man få pladdra lite. Men nu ska jag kolla hur det går med maten där ute. Ha det fint, ajöss!

RSS 2.0