You've got to promise not to stop when I say when

Såklart hände det någonting mindre bra igår. Hann klart med novellen och känner mig hyfsat nöjd men såklaaart ska någonting dåligt hända senare på kvällen. Det verkar ha hänt två dåliga saker fick jag reda på nu. Vad det handlar om orkar jag nog inte ens gå in på. Vi kan ju bara säga att jag måste lära mig konsten att sluta göra bort mig. På riktigt.

Idag var jag hemma för jag kände mig så himla konstig. Jag bara låg i sängen och tittade i taket och orkade inte göra någonting. Jätteskumt. Det måste ha varit fullmåne.

Nu är jag helt tom på ord och vet inte vad jag ska skriva. Väldans kort inlägg, men jag kanske fyller på lite senare. Vi får se.

Soni om Earth hour:

Alltså. Det var så jäääkla fint!

Svar: Jaaa wonderful! :D


atompop om Happy endings, no they never bored me:
MAAAARIGOOOLD
Jag diggar'ej loppz, du är fett kotlett

Svar: Haha, jag diggar'ej med kotten.

Adios amigos.

Happy endings, no they never bored me.

Jag har verkligen börjat tro att Gud jävlas med mig. På riktigt. För varje gång någonting bra händer och jag blir riktigt glad över det kan jag med ens känna vilken synd det är att jag blivit glad, och att det bara för det kommer sluta vara så himla bra. Och så blir det jämt. Gud, kan du inte bara sluta straffa mig när jag inte ens har gjort någonting dåligt. Hoppa på någon annan vettja.
Jag har även fått nån idiotisk släng av tvångstankar. Jag tror det har kommit efter småsaker som att Amanda fick mig att börja säga "peppar, peppar" och "ta i trä" och såna där typiska skrock-saker som gamla människor håller på med. Jävla Amanda. Det är också det där med att man ska gå på K-brunnar och inte A-brunnar typ (eller i Amandas fall - inga brunnar alls förutom K-brunnarna). Men jag har kommit på att det inte spelar någon roll om jag går på alla världens K-brunnar eller inte för jag hittar ändå inte kärleken för det. Men jag har svårare att tro att jag inte skulle dö eller råka ut för en olycka även om jag går på en A-brunn. Förstår inte varför. Kanske beror på att man vågar chansa att gå på K-brunnarna för då lär det ju bara hända bra saker (aa, fast nu gör det ju inte det). Men går man på A-brunnar vet man ju inte. Man vågar ju inte sätta sitt liv på spel! Och nu har jag börjat tänka såna där jobbiga tankar typ "Om jag inte hinner göra det där, innan de sjungit det här i den där låten så dör den här personen" vilket slutar med att jag tänker nåt i stil med "Nej, så får jag ju inte tänka! Den här personen ska INTE dö". Men jag tänker lixom aldrig något positivt som typ "Om jag inte hinner göra det där, innan de sjungit det här i den där låten så ska jag vinna en miljon imorn". Alltid negativa saker. Endel säger att de där tankarna försvinner efter ett tag eller att man växer ifrån dom. Men det har jag gjort en gång i tiden men de har kommit tillbaka. Och jag tror jag fick bort dom genom att ignorera dom, men jag minns inte. Och nu har de blivit så jädra kraftiga, eller hur jag ska uttrycka det, att jag är rädd att om jag ignorerar dom så kanske det händer något hemskt då! Ååh vad jobbigt allt ska vara.
Och inte nog med allt det där. Nej, klart det inte ska vara nog med det. Ibland när man är väldigt nere som man är ibland, inte så himla ofta men ibland, och man tänker att verkligen allting suger och allt är skit... När jag gör det så kan jag verkligen inbilla mig att han från Saw, som kidnappar alla till konstiga ställen, ska kidnappa mig. För har jag inte fel så gör han så mot folk som inte uppskattar sina liv. Japp, jag kan konsten att skrämma upp mig själv. Jag borde nästan träffa en psykolog. Nej. Det vill jag nog inte.

Idag har jag iallafall skrivit klart mitt reportage som jag i torsdags lovade min mentor skulle vara klart imorn. Idag stressade jag för fulla muggar för att få det klart och det blev ändå helt okej. Nu har jag bara en novell att göra som jag också lovade göra tills imorn. Jag får inte lova sånt där. Sitta och titta henne rätt i ögonen och säga "Jaa, jag lovar! Tills på måndag". Men hey, jag håller ju mitt löfte och det är väl det som räknas. Iallafall reportaget. Jag tror jag hinner klart med novellen också eftersom snälla Hanna (utan h på slutet) hjälper mig genom att skriva en novell (på typ tio minuter, jag tror jag dör) som jag sen får läsa och få inspiration ifrån/kopiera ifrån. Superb! Bara inte Gud tänker straffa mig för det nu också. Här har vi ett exempel till på mina jobbiga tvångstankar. Bara för jag skrev det där så vet jag att något dåligt kommer hända. Som att Gud egentligen är ond och hans uppdrag är att läsa mina tankar och min blogg och bara förgöra all lycka som kommer i min väg helt utan anledning. Lite taskigt tycker jag. Vi får väl se nästa gång jag skriver vad som har hänt då.
Nu börjar jag bli lite hungrig och sitter och lyssnar på massa av min gamla musik jag lyssnade på typ i sjuan och åttan. Man får lite flashbacks!

Jag vet aldrig hur jag ska svara folks kommentarer som jag får. På Devote är det lite lättare eftersom man svarar direkt på dom. Men jag får helt enkelt göra såhär att i slutet av varje inlägg svarar jag på kommentarerna här.

Kommentar:
jag vill också se SPF! kan du skicka hela young & armed till mig för jag har tagit bort alla låtar från min ipod och det går inte att ladda ner den.

kul att du ser ut som carl norén! var det ingen liten tjej som förväxlade? :)

BABA


Svar: Aa det kan jag minsann göra!
Haha, superkul. Kände mig ganska fånig och hoppas inte att de tror att jag tänkt på det innan eller så. Ingen tjej som förväxlade oss inte! Men jag såg på alla tjejer hur de spanade efter mig...

Adjöss, mina möss.

Earth hour

Klockan är inte ens tolv än och jag är helt dööööötrött. Ögonen fyllda med rök från en massa tända brasor på Skansen där våra älskar Sugarplum Fairys och massa andra artister spelade. De spelade dock bara två låtar: You can't kill rock n roll och She. Inte trodde vi väl att vi skulle få höra She! Men den spelade dom och jag tror bannemig vår lilla hörna lät mest på hela jävla Skansen. På soundchecket körde de Escapologist så vi fick faktiskt höra hela tre låtar med dom. Kvällen var supertrevlig och det var jättemysig stämning om man bortser från den dödligt jobbiga kylan. Fötterna hade tappat dess känsel och jag såg ut som jag ville vara Carl Norén. Vi hade nästintill likadana jackor på oss och så har jag precis gått och blivit blond. Måste sett lite roligt ut. Kanske var tur ändå att vi inte träffade dom. Eller vad säger jag egentligen? Klart det inte var tur! Ren jäkla otur att de skulle åka hem så fort efter spelningen. Men jag tycker om dom ändå och jag hoppas att vi träffas någon annan gång. Hanna och Sona fick iallafall träffa Victor och Jonas innan! Tråkigt att Hannah låg hemma och var magsjuk hela dagen. Hon får se till att krya på sig snarast möjligt!

Jag köpte skor idag med Lovisa också. Det blev inga gröna, det blev ett par likadana fast gråa istället. Men det kanske var bäst så! Jag tycker om dom jättemycket redan. Lite thaimat till middag blev det också. Riktigt gott!

Nu är klockan fem över tolv, alltså har det gått tio minuter för mig att skriva det här korta inlägget och jag har redan blivit tröttare. Men det är ju lördag. Eller ja, tekniskt sett söndag faktiskt. Kanske borde fortsätta med min (dåliga) novell.
God natt för er som ska sova!

Keep on lifting so the floor can't hit us

Jag kom att tänka på en sak här om dagen. Som tjej så spelar det ingen roll om man blir kallad för söt eller snygg. Båda är ju lika bra. Fast på olika sätt. Men som kille vill man väl helst vara snygg? Eller? Blir en kille glad om man säger "Ååh vad du är söt!"? Kan tänka mig att dom hellre vill vara den där snyggingen som får tjejerna på fall med sitt charmiga leende än den lilla söta som sitter och klappar kaniner och bara ser väldigt söt ut. Typ. Väldigt överdrivna beskrivningar men ni förstår. Ska man kanske ljuga och säga "Åh vad du är snygg!" även om han är söt? Eller ja, man kanske inte ens säger något sånt, men om det skulle inträffa. Men skillnaden mellan snygg och söt är faktiskt väldigt stor tycker jag. Även om vissa människor inte ser den (vilket kan störa mig väldigt mycket ibland). Men skulle man som kille bli besviken om man fick höra att man var söt? Hmm. Tåls att fundera på.

Idag var jag hemma och var sjuk, men nu mår jag iallafall bättre än vad jag gjorde igår och förrgår. Jag valde att gå till skolan igår (mest för att vi skulle äta bullar och kakor och sånt) men gick hem tidigare ändå. Nu har febern sjunkit en aning och jag har inte så ont i halsen längre, men nu är jag istället superförkyld och ganska hostig. Och imorn är det "Earth day" på Skansen och allas våra kära Sugarplummare ska spela lite där. Sona och Hannah ska dit direkt när Skansen öppnar och köa men jag hoppar över det. Dels för att jag inte gillar att köa och för att jag inte vill bli mer sjuk nu när jag är på bättringsvägen! Istället ska jag och Lovisa iväg och kika på ett par skor jag funderar på att köpa, men först måste testa (de kanske är skitfula på?) och sen förmodligen kika runt lite i olika affärer. Sen ska jag till Skansen och möta Sona och Hannah och Lovisa ska iväg och fira sin födelsedag i efterskott om jag inte har fel. Hoppas ni alla släcker era lampor och alla saker som drar ström imorn 20.30 till 21.30! Oj, nu såg jag att det är fri entré från klockan fem också. Får se till att komma lite där efter, haha!


Skorna jag funderar på att köpa.

Nu känner jag av hur mitt internet börjar slöa till. Dags att hitta på något annat att göra medan jag startar om internet!
Goodbye

Turn me on with your electric feel

Jag läser Linas kvällsbok. Jag har inte sett filmen än, bara litegranna när Amanda skulle visa lite saker ur den. Så jag har alltså bara skummat igenom filmen. Anledningen till att jag läser den och inte kollar på filmen istället är för att vi ska läsa en roman på svenskan och sen skriva om den. Eller något. Och det står på boken "En roman av Emma Hamberg" så man tycker ju det är en roman. Men räknas det fortfarande som en riktig roman om det är en självbiografisk roman? Det gör det väl antar jag. Annars skyller jag väl bara på att det faktiskt stog på den att det är en roman. Då kan inte Anna säga något. Ha ha.
Boken är i två delar. Linas kvällsbok 1&2. Jennifer i klassen sa att det var synd att jag inte sett filmen för då kunde jag börja på tvåan direkt istället för att ettan var tråkig. Men jag tycker faktiskt ettan är ganska rolig hittils. Undrar om jag kommer hinna läsa tvåan också på en månad. Det är ju två böcker. Jag har läst 39 sidor på en dag. Inte en hel dag, för jag har städat, men på någon timme iallafall. Så om jag håller det här tempot kanske jag hinner läsa ut båda. Men jag ska nog bara skriva om en av dom iallafall.
En sak jag tyckte var konstig var att det stog i boken att Lina är blond. Lina är ju inte blond. Hon har ju brunt hår. Det ser man ju på omslaget, som är samma omslag som på filmen. Man tycker ju att de isåfall kunde valt en blond tjej till filmen! Det står även att hon har blåa ögon men hon har ju snarare bruna ögon.


Eller vad säger ni?

Mamma har ont i ryggen så pappa fick göra middag. Han kan inte göra mat. Okej, han kan steka hamburgare och korv och så kan han göra ravioli. Men han väljer oftast att köpa pizza. Oftast beställpizza men idag valde han att köpa färdigpizza som man värmer. Jag gillar inte sån pizza så jag bad honom köpa piroger till mig istället. Trodde han skulle köpa en hel påse men han kom hem med tre stackars piroger. Men goda är dom iallafall. Skulle kunna leva på piroger.
Jag lyssnar på Strokes nu också. Riktigt bra. Bra musik att lyssna på när man t.ez. läser. Svensk musik som Håkan Hellström kan vara rogivande att lyssna på, men svårt att lyssna på musiken samtidigt som man läser eftersom hans texter är på svenska. Men Strokes alltså, dom tycker jag ni borde kolla upp om ni inte gjort det.

Igår var det noll personer inne på facebookchatten vid tolvtiden på natten. Noll! Det har nog aldrig hänt förut. Typ lika dött på msn var det. Jag hade så extremt tråkigt igårkväll att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Tillslut orkade jag inte mer, utan gick och sov istället. Lika bra det. Skulle jag kunnat göra ikväll om det inte vore för att jag måste tvätta. Jag vill vill vill inte och orkar verkligen inte men eftersom jag börjar 10.05 imorn så vore den bästa dagen att tvätta idag. Eftersom jag börjar oftast tvätta vid tiotiden och så kan jag väl vara klar vid typ tolv eller nåt. Och jag brukar väl lägga mig vid tio annars för att inte vara helt död på morgonen. Så idag är nog klokast att tvätta. Men ska jag? Nä. Jo. Jag måste. Kan ju inte gå runt med smutsiga kläder. Urs. Jag måste.
Nu ska jag hämta min sista pirog.
Adjö.

The heights, the sights, the green, the scarred, the easy way of doing everything hard

Idag har vårvädret varit framme och då passade jag på att använda min vårjacka. På dagen var det ganska skönt, lite kyligt bara, men det överlevde jag. Jag skulle alltså till Bengans för att träffa Sona och compani och titta när Salem Al Fakir spelade några låtar och sen signerade lite grejer. Då passade vi på att be honom prata i telefon med Hannah vilket han gjorde, men bara en kortis. Det var ju fler i kön som väntade på sin tur. Men jag tror Hannah blev glad ändå! Jag kan ju istället skryta med att han har pratat i min telefon.
Sen tog jag och Sona en ganska lång promenad, kanske inte så jättelång om man mäter avstånd från vart vi gick och vart vi stannade för att åka hem, men vi gick faktiskt runt i ett par timmar så det tycker jag vi kan vara stolta över ändå. En promenad är ju ändå en promenad!

Jag har ju gått och blivit blond också. I torstags skedde detta, och jag är fortfarande inte riktigt van än. Lite gult måste jag säga att det är (endel kan ha hört att jag liknar mig själv med självaste Sune), och kanske några fläckar för att vara petig, men jag tackar ändå Susanna så mycket! Det blev ju ändå bra om man tänker på att det var ganska mörkt innan. Inte jättemörkt men ganska. Men det blir väl bara att tvätta med silverschampoo för att ta bort det gula och sen ska Patricia på toppa mig på lektionen, förhoppningsvis på måndag. Håret blev nämligen gaaanska slitet efter färgningen.


Från ganska mörkhårig...


Till hyfsat ganska jätteblond.

Nu sitter jag här vid datorn en lördagkväll och känner mig ganska så tråkig. Tänk hur många timmar man slösar bort på att bara ha tråkigt. Å andra sidan så är ju livet sånt. Och så skyller jag på att det är kallt ute nu. Annars skulle jag säkert kunnat vara ute (och göra absolut ingenting för det finns inget att göra). Så jag får helt enkelt göra det bästa av situationen just nu och bara ta det lungt och ha roligt i sommar istället. Då tänker jag inte sitta inne såhär mycket som jag gör nu! Om någon frågar mig vad jag gör tänker jag inte svara "ingenting". Jag tänker svara att jag minsann laddar inför sommaren.
Så som avslut så tänker jag lägga upp en bild på ett av de sommrigaste banden som finns: Those Dancing Days, everybody!



Adios amigos

Not even for a second could I lie to myself

Måndagmåndagmåndag. Hannah var min modell idag på frisören. Kanske inte blev så mycket skillnad, men lite kortare och kanske en aning tunnare blev det! Jävligt seg dag förövrigt. Skulle hem och "plugga" eftersom vårat arbete om huliganism skulle varit inne senast idag. Jag trodde det var den här fredagen som kommer men jag hade visst fel. Så jag och Patricia lovade varandra att plugga. Varken hon eller jag har pluggat. Istället har jag suttit och kollat runt på bilder, lyssnat på musik och flummat och peppat inför sommar och Peace and love med Hannah. Och nu berättade Hannah någonting som ej heller det kommer få mig att plugga!

GOOD säger:

sugarplum, nästa lördag, skansen, gratis

GOOD säger:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Underbart. Livet leker o här sitter jag med min nedrans analys om huliganism. Eller, det är ju ingen analys än för den är ju inte klar. Och den är kass. Saknas jättemycket i den. Jag är nog hemma imorgon så slipper jag få skäll av min svenskalärare. Henne vill man inte få skäll av. Då kanske jag kan plugga imorn när jag är hemma (jo, tjena).
En annan sak som gör att min koncentration vägrar finna sig i mitt huvud är att jag går och är lycklig över att jag ska bli blond igen på onsdag. Heeeeeeeeeeeeeelt underbart! Nu är jag riktigt trött på att vara röd/grön/orange/ljusbrun i håret med dessutom en helfräsch utväxt på sisådär 3 cm. Så då betalar jag min käre frisör Susanna 500:- för att göra mig snygg... are.

Har ni känt att våren är här? Okej, det må vara runt 3 grader ute men snön håller på att smälta och jag kan dessutom känna det inombords. När våren kommer blir jag alltid alldeles kärleksfull av mig och helt plötsligt är alla så söta o fina, och det är ganska härligt faktiskt! Känns som man går runt och är nykär hela tiden. Och jag längtar till Peace and love så jag håller på att spricka.

Klockan är tjugo över nio redan. Urgh. Jag har knappt rört arbetet och nu vill jag bara sova. Det är supermånga som inte är klara än. Dom kan väl inte underkänna nästan en hel klass, eller? Det lär vi märka. Jag dör om jag får IG i både svenska och samhälle. Eller bara något av dom. Urk nu är jag helt sjukt skoltrött verkligen. Stora arbeten är det värsta som finns. Nog med att små stenciler är jävligt tråkiga att fylla i och hålla på, men dom blir man iallafall klar med ganska fort. Stora arbeten tar lång tid, mer tid än man får på sig, och dom är jätteavgörande för betyget. Och snart är det nationella prov också. Jippi-Ki-Jay. Nu har jag en klump i magen och någonting säger mig att jag inte kommer kunna somna ikväll. Men jag planerar ju ändå att vara hemma imorn så vad spelar det för roll egentligen. Haha, märks det kanske att jag är på lite dåligt humör? Don't worry, jag lyfter upp det här inlägget likt en plastikoperation med hjälp av en rolig bild!


Hannahs "Potterin"

Tack och hej, leverpastej!


Was I seeing red when I saw blue?

Heeeeeeerrrreeeguuud vilken tråkig lördag. Well, jag har väl endast mig själv att skylla. Jag som bestämde mig för att ha en heldag för mig själv för att "coola ner" lite. Och nu sitter jag här, så nercoolad att jag blivit uttråkad. Skulle bra gärna gått ut om ett: det fanns något att göra, och två: om det fanns någon att vara med. Antingen bor folk för långt bort, är upptagna med att kolla på melodifestivalen eller helt enkelt har något annat för sig. Jag förstår inte vad det är med melodifestivalen som lockar. Halvdan musik kan det ju knappast vara som lockar. Kanske för vissa, men jag tror nog att många bara har ett sug efter att veta vem som vann. Aja, önskar väl de som uppträder lycka till ändå!
Så, vad finns kvar att göra här hemma när inte ens mina föräldrar är hemma? Musik. Bara sitta och gunga med till skön musik. Typ Macadam cowboy med Mando. Härligt. Någonting som är jättejobbigt när jag inte har något att göra är att jag märker av saker med mig själv. Alltså, jag märker lättare om jag blir hungrig, kissnödig, får ont i huvudet eller vad som helst. Just nu är jag skithungrig och har supertorra läppar. Men jag orkar inte göra någonting åt det ändå. But don't forget If I don't live today, then I might be here tomorrow. Så får vi väl se det. Eller något. Jag vet inte. Borde nog hitta på något nu. Synd att det är vinter, kallt och mörkt annars skulle jag nog tagit mig en superlång promenad. Får väl bli youtube!
Nej gud vad tråkigt. Jag vet ju inte ens vad jag ska söka på! Hade det varit någon inne på msn hade den personen räddat min kväll men så är det självklart inte. Åh nu ska mina föräldrar få höra att om jag hade haft en systemkamera, då skulle jag inte oroa mig för att ha tråkigt! Nu sitter jag här med min tråkiga gamla digitalkamera och ylar med i Deep Blue Sea och förstör nog grannarnas kväll i sin tur. Hade jag känt mig kreativ hade jag kunnat rita, det kan jag verkligen bli sugen på ibland på kvällarna. Men självklart är jag inte det. Jag är inte speciellt sugen på någonting ikväll. Speciellt inte på att ha tråkigt. Men vad finns egentligen att göra? Det är nog livets eviga fråga.

Någonting bra är att jag skrev till Olle i The Lance på facebook och frågade om de tänkt spela på P&L i år igen, och de har de planer på att göra! Jag blev superlycklig. Då blir det kanske lika roligt som förra året! Massa bra band. Men då hann jag inte se The Lance, så det ska jag bannemig göra i år! Om jag så ska behöva trampa ner vakterna för att komma in på festivalområdet när de tömmer det (varför dom gör så ibland vet jag inte).
Nu känner jag att jag inte har något viktigt att skriva om. Lär ju bli ganska tråkigt att läsa, så jag ska nog lägga av när jag är på topp. Hehe.  
Adjöken!

Long time no see, Blogg!

IGEN. Nu måste jag verkligen ta och skärpa mig. Det blir alltid så att när någonting händer så blir jag för seg för att skriva om det o sen lastas allt på och det blir för mycket för mig att skriva om. Som med disk! Den bara står och blir ett berg. Men tillslut måste man ta sig an det. Tyvärr kommer jag inte ihåg allt som hänt på senaste nu. Vi kan ju börja med Egypten.
Jag kom hem för mer än en vecka sen, den 5 mars. Skönt med sol och bad, men jävlar vilka jobbiga människor de där egypterna är. De är på en hela tiden, till och med på stranden kommer de och vill sälja safariutflykter och allt vad de har att erbjuda. Staden var inte något vidare heller. Men det finns folk som varit på andra ställen i Egypten som sagt att det var jättefint. Men Zahabia hotell i Hurghada var sådär. Speciellt när man gick in till stan Sakalla/Sekalla (de stavade det olika överallt). Tydligen hade de varnat om den staden till några andra turister för att det var så mycket folk och bilar överallt, men där gick jag och mamma vareviga dag för att hitta en restaurang att äta på. Så vi kanske får skylla oss själva lite. Men det fanns bara två håll att gå åt från hotellet och det var antingen dit eller ta taxi åt andra håller för att det var för långt att gå. Och taxichaufförerna litar vi inte på kan jag berätta! Man frågar dom om dom vet vart den indiska restaurangen Mumbai ligger, och de nickar och säger "fifteen!", men vi hade lärt oss att det var 10 egyptiska pund för en stadsdel ungefär. Så för tio pengar så körde de iväg, och stannade vid ett gammalt ruckel som hette "Bombay". Vi förklarade att det var fel och de frågade alla sina vänner, dvs alla på gatan, men ingen hittade vägen. Men till slut löste allt sig o vi hamnade på den skitdyra restaurangen Mumbai. God mat!
Inte nog med att det var mycket folk och bilar (och endast ett rödlyse i hela staden) så hängde det stora köttslamsor med svansarna kvar lite här och var som folk sålde, och en gång såg vi till och med en kille vars ben var böjda åt fel håll. Alltså, vid hans knäveck gick benen framåt istället och han gick på knävecken med resten av benen framför sig! Helt sjukt vidrigt faktiskt. Men trots allt detta fick vi ju lite sol på oss, och träffade några trevliga människor på hotellet som var så vänliga och delade med sig av sina solkrämer till mig, som hela tiden fick små brännskador lite här och var. Och vattnet var helt underbart, och ganska varmt! Vi fick faktiskt se några delfiner och ett par fina fiskar också. Kan ju ladda upp lite (tråkiga) bilder här.


Fin utsikt från korridorbalkongen iaf! Mamma blev galen på mig för jag
bara tog kort på himlen jämt...



Utsikt på dagen. Även detta från korridorbalkongen
.


Utsikten från vår egen balkong var väl lite sådär,
men jag hörde om ett
par som fått utsikt över en soptipp. Så vårt var nog lite bättre!



Gav man dricks till städpojken vek han fina figurer.



Fin blomma han vek som luktade gott.



Man fick oftast blommor eller svanar, men en gång slog han till och
gjorde en gubbe!



Påväg till stranden låg en mosad glassbåt.



Vägen till stranden, som var vårt hotells strand, var ganska fin.



Vattnet var superklart och man såg korallreven hur lätt som helst.
Jävligt långgrunt också. Men det är mysigt tycker jag!



Åt andra hållet.



På stranden fann vi även kamelen Oskar!



Ingen smickrande bild direkt, men här kan vi ju lungt konstatera att jag
bränner mig ganska lätt.



På söndagen blev det en liten utflykt till ön Mahmaya. Synd att det var så
jävla blåsigt, det förstörde dagen på den fina ön.



Båtar. Ja, det blev inte mycket bilder på varken mig eller mamma.



Jag har aldrig varit med om blåare vatten. Om man inte räknar med
poolar alltså.


Här var vår lilla gömma på ön. Skitvarmt vatten faktiskt. Tråkigt att jag
hade bränt ryggen och var tvungen att bada med t-shirt bara...



Några söta minisnäckor jag hittade i sanden!



Eh, aa, sen blev det molningt.



Mamma tvingade mig ta kort på ön även om jag sa att bilderna inte skulle
blir bra. Hon tyckte dom blev det, men ja, ni ser ju.



Sen fick man ut o snorkla med en båt från ön om man ville. Jag och
mamma stog över eftersom det var sån jädra storm, men vi  följde med
ut iallafall!
Här är ett superstort korallrev.


Sen fick vi åka hem med buss till hotellet.



De sista dagarna vad väldigt varma och sköna, och här är väl typ den
enda bilden på mig under hela resan, haha.



En skitmysig katt på hotellet. Den var med barn och man kunde se när
ungarna sparkade!



En riktigt superdålig bild från Sakalla/Sekalla, men jag var faktiskt rädd
för att någon skulle sno min kamera
eller ta betalt för att jag fotade,
så jag fotade inte så mycket där.



Får avsluta med en bild från stranden på en kille som står på stackars
Oskar.


Well, det var min Egyptenresa. En annan sak jag måste berätta är att jag är helt fast för Mandos nya skiva. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla den så mycket, jag hade hört några låtar lite sådär o jag tyckte att Gloria var riktigt skön, men nu är jag helt besatt. Jag har lyssnat på endast den här skivan i flera dagar nu. Har faktiskt till och med hunnit lära mig texterna hyfsat bra, haha. Ser fram emot april ännu mer nu!
Nu är jag riktigt trött i fingrarna, och nu MÅSTE jag börja skärpa mig med bloggningen. Ska försöka blogga några gånger om dagen så det slipper bli milslånga inlägg. Men vi får se. Jag har slutat sitta vid datorn lika mycket nu för tiden, but I'll try!
Until next time, ha det bra!

RSS 2.0