I said I'd die for you

"Hej Björn. Konserten igår var helt otrolig, och de nya låtarna var så jävla bra live. De gamla också såklart. Vi ses på P&L! Ha det bra."



Jag dog ganska så väldigt jättemycket.

Watch me shine, as all the lights closes down

Jag kan inte med ord beskriva hur gårdagens konsert var. Allt var helt perfekt, och även om det var trångt och jävligt var jag i för stor extas för att ens bry mig. När Gustaf Norén hoppade ner till oss, mitt framför näsan på mig, trodde jag att jag skulle dö. Allt gick i slow motion och jag tittade honom i ögonen och såg helt chockskadad ut, och det gjorde han med. Helt jävla otroligt underbart.
Några videos som kan förklara en liten del av hur fantastiskt perfekt konserten var.

The Shining


If I don't live today, then I might be here tomorrow


High Heels


Long before rock 'n roll


Long before rock 'n roll






When the sun is fading, you can see me searching for owls

Hahahahahahaha, den här videon gjorde min kväll.



When you're lonely I'll be there for you, If only you would lead me through

Okej, jag skiter nog i att ge dom bilden. Känns lite lame sådär. De kan få en varsin bamsekram istället. Nu sitter jag iallafall här och peppar inför imorn. ÅÅH. Det kommer bli så bra. Jag är taggad som fan. Kommer nog inte säga så mycket under M&Get, men vad gör det! Det blir nog pissbra ändå.


You have to gillar, the svenska killar!



If I get the colors, I will paint an art piece for you

På lördag är det Mando. Är peeeeppp!!! Och tydligen ska vi ge dom något sorts jättepåskägg med saker i. Jag har inte pengar att bidra med så jag tänkte lägga dit en teckning på Björn jag ritade en gång. Men det får bli en kopia som jag ritat till så den blev bättre. För originalet vill jag spara. Tråkigt att kopian inte blev lika bra bara. Det är något med den som är helt fel fel fel.



Första bilden är originalet, andra en kopia, och tredje kopian jag ritat på för att man inte ska se att det är en kopia. Alltså såg den likadan ut som mittenbilden först. Men det är fortfarande några småsaker jag måste fixa med tills den blir PERFEKT! Även om dom kanske inte tittar så noga så ska den vara alldeles pööörfekt. Han ser lixom... Elak och divig ut på sista. På första ser han snäll ut. På mittenbilden ser han bara tom ut men det är inget att prata om för den ska inte användas.

Imorn är det nationella i engelska och jag är inte peppad ALLS. Måste gå och lägga mig strax för att orka upp halv sex imorn för att komma i tid. Kommer man försent får man typ inte komma in.
Så nu ska jag sova. Kommer bli svårt för jag är superirriterad över att bilden inte blir som jag vill. Fuck, shit, piss som är mitt och Hannahs gamla... motto? Nä. Vi brukade säga så förut bara.

God natt!

Och du svarar cha, cha, cha, cha



GRRRRRRRRATTIS HANNAH!

This place is a zoo, you're right, it's true



Love

I can't think 'cause I'm just way too tired

Håller på och skriver engelska. Har skrivit en bit på en uppgift som min lärare fått rätta. Se här:

"...so I was really glad (can you find another word for glad? But not happy) to finally see her again!"

Ett annat ord för glad? Och inte happy? Kommer någon på ett bra ord så är det bara att hojta till.

Är skoltrött som få nu verkligen. Igår när jag hade permanentprov sa min lärare till mig att jag är för noggrann och inte kommer tjäna några pengar då. Feels great! Nu blir jag riktigt peppad. Jag som redan tröttnat lite på det här med frisöryrket.
Jag har även börjat försova mig mycket nu för tiden. Vet inte om det är omedvetet med flit för jag är så sjukt trött på att sköta mig hela tiden och ändå inte får något för det, bara en massa klagomål och klagomål hela tiden. Känns som att när man sköter sig så förväntar sig alla bara att man ska kunna ta emot klagomål och kritik och inte tycka det är jobbigt alls, för man kan ju och man brukar ju sköta det så fint annars. Sen plötsligt när man är hemma eller kommer sent blir det värsta grejen av det. Fuck you all säger jag bara. Jag tänker fan skolka så det skriker om det när betygen är satta.

Har även börjat få massa envisa finnar mellan näsan och överläppen. Det är det värsta jag vet. När det kommer en kommer det fler, speciellt just där! Hoppas de försvinner snart. Nu helst. Annars går jag i taket.

Borde väl fortsätta med min pissiga engelskaläxa just nu. Sen har jag bara svenska och samhäll att göra någon dag. Men det får bli seeeenaareee!

Farvel mine venner

Once I had a love and it was a gas, soon turned out to be a pain in the ass

Okej jag skulle mött Sona idag egentligen, men allt blev helt fel och vi möttes aldrig så det slutade med att jag gick själv till Cheap Monday och Topshop för att för det första kolla på jeans, vilket inte gick så bra, och sen bara spana runt på fina kläder. När jag gick runt på Topshop såg jag ett gäng linnen/klänningar som hängde och slängde på en sån där rund häng-grej. Gick direkt fram till dom och tog tag i en av de svarta. Sen i de vita. Kände mig aningen tråkig eftersom jag knappt har några färgglada kläder. Så då grabbade jag tag i en rosa istället och gick och provade. Turned out I liked it! Såhär såg den ut:





Ska nog köpa den snart. Måste bara räkna ut hur det blir med alla mina pengar. Antingen köper jag den eller jeans innan Mando. We'll see! Hittar jag inga jeans köper jag den här först. Awesome. Vill ju ha någonting nytt och fint när jag ska se och träffa dom.

Ciao!

Well I am too young and they are too old

Ååååh jag är så himla trött just nu. Inte bara fysiskt, utan jag är trött på aaaaaaaallt just nu. Speciellt skolan. Jag har inte varit så skoltrött sen i nian tror jag. Jag vill verkligen inte gå dit. Och jag vet inte om jag håller på att bli sjuk, jag tror att det är därför jag är så himla trött hela tiden, men blir jag sjuk och får vara hemma skulle det vara så himla skönt. Bara jag blir piggare tills på lördag då det är Mando. Sen kan jag bli sjuk igen. Ända till sommarlovet. För jag orkar inte skola mer. Alla tråkiga uppgifter och skit hit och dit. Men mest av allt har jag börjat tröttna på frisöryrket. Till en början var det superskoj, då skulle man bara lära sig klippa och gud vad roligt det skulle bli! Men alla dessa regler om hur man pratar med kunden, vad man får göra och inte göra, bara en massa massa regler hit och dit ååååååååååh jag blir så himla TRÖTT på det. Förstör mitt drömjobb bara, gör det!
Men man måste ju inte bli frisör bara för man går utbildningen. Det är ju bra. Känns lite som en lättnad. Jag vill fan bli konstnär istället. Jag som älskar att måla o hålla på. Måste man ha utbildning för det med? Då blir jag galen. Det skiter jag i. Jag kan jobba som frisör och måla och sådär på fritiden. Och försöka sälja. Vi får se. Jag vill det iaf.

Idag ska jag och Sona träffas en snabbis och jag ska försöka hitta mig ett par byxor. Och så ska vi leta present till Hannah..!
Och Sona har för andra gången glömt bort att hon är vegeterian:

SENSATION säger:
ont magen
SENSATION säger:
ätit lasagne
SENSATION säger:
+o(
SENSATION säger:
MEN
SENSATION säger:
HERRE
SENSATION säger:
GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD
SENSATION säger:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
SENSATION säger:
Louise seriöst
Julian Casablancas säger:
Vad :|
SENSATION säger:
nämn en ingridiens i lasagne
Julian Casablancas säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Julian Casablancas säger:
KÖTTFÄRSSÅS
SENSATION säger:
FUUCK

Jag hejar på dig, Sona!

Jag tror jag ska sluta svara på kommentarer i inläggen. Det är lite jobbigt. Kanske svarar någon gång ibland bara. Men keep on kommentera ändå!

Uh nu ska jag nog fortsätta sitta här och stirra rätt ut i ingenting och vänta på att tiden ska gå. Och lyssna på musik. ÅH vi har ju bullar hemma! Mamma, my lifesaver<3

Adios amigos!

Any type of love it will be shown, like every single tree reach for the sky

Stunder som dessa, när jag sitter och plockar in musik på mp3n, får jag en chans att titta igenom all musik jag samlat på mig genom åren. Allt från Charta 77 till Black Eyed Peas finns här, och jag hittade en låt som jag helt glömt bort som enligt mig är hur fin och härlig som helst. Vissa lär nog känna igen den:

Måste bara säga att jag inte kunde hitta den riktiga musikvideon, så den här fick duga. Det är ändå låten som är viktig.

Angels and Airwaves - The Adventure Final


God natt!

Update 01:18

Hittade ännu en bortglömd superlåt!

Hellogoodbye - Here in your arms



Godnatt igen!

I want my mission so I can escape today

Jag måste erkänna en sak. Jag har fallit för Dr. Sloan i Greys Anatomy. Shit manhattan alltså. En riktig snygging! Eller, det är nog mer sättet än utseendet. Eller både och. Men ni förstår.
Sååå för eran (och min egen) skull tänker jag ladda upp lite bilder på min nya favorithunk. Eller vad man ska kalla honom.



Först en bild på programmets två hunkar tillsammans, så som vi känner dom som bäst.
Och sen...





Bamshackalam!!! Herrejesus alltså. McHottie! Brukar inte gilla muskler och sånt där annars, men den här karln har många bra egenskaper, så då spelar det ingen roll. Yamma!

I know where you live



HAHAHAHA. Helt underbart!!!

I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.

Folk som fotar band verkar inte ha många idéer inte. Kolla här bara.


Mando Diao



Those Dancing Days



The Strokes


Tre av mina favoritband. Alla bandmedlemmarna i en ring. Roligt att alla banden är fem också! Kanske är därför det blir så lätt att fota dom stående/liggande i en ring med huvudena mot varandra. Hade det varit ett band med mer eller mindre än fem kanske det skulle bli konstigt. Kanske inte mer än fem. Men fem är nog bäst helt enkelt!

Även hissbilder verkar populärt!


The Strokes


Mando Diao

Nästan likadana hissar också! Nu är det nog snart dags för fotograferna att hitta på lite bättre idéer... Kom igen.

Urs jag vet inte om jag börjar bli sjuk. Helt dötrött hela tiden, hungrig eller proppmätt och aldrig något däremellan, osv. Min frisör har gått och blivit sjuk och jag hoppas så innerligt att hon inte smittat mig. Den 25 är det ju Mando på Annexet. Då ska jag vara frisk!!!

MGMT kommer till Popaganda i augusti! Har inte lyssnat på dom så himla länge, men dom är jävligt bra och jag vill hemskt gärna se dom. 500 är inte mycket för biljetter heller tycker jag. Om man tänker på vad en vanlig konsert kostar lixom! Blir nog skitbra. P&L, Popaganda och kanske något mer, vem vet? Nu gäller det bara att skaffa lite stålar. Måste ha nya jeans tills 25e också. Vill nog inte ha mina med ett stort hål i rumpan och leggings känns lite jobbigt att ha i en svettig publik tycker jag. Och en kjol över det. Näe. Jeans får det bli! Får kolla på Cheap Monday och vad de har att erbjuda. Förut har jag inte gillat Cheap Monday men det är nog dags nu när pengarna sinar! Något bra lär ju finnas.

Innan jag avslutar ska jag tipsa om en helfin blogg jag och mina två kompanjoner Hannah och Sona skapat:
http://www.molotovjivefanblogg.devote.se/
Finns väl inte så mycket att säga. Ett kanonband som Molotov Jive förtjänar väl en fanblogg nu när både Mando och Sugarplum har varsina! Läs och njut mina vänner.

Adios!

Länge leve Hasselhoff!



Hahahahaahhahahahahahaa.
Nu måste jag sova.

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss

Äh. Nu ska jag skita i allt och bara låta saker komma till mig. Gör man så så ger man sig iallafall inte in i något dåligt. Jag ska skita i allt onödigt, vara glad och inte orka vara sur. Bara ibland när jag känner för det. Men inte så ofta. Men jag tycker faktiskt jag varit ganska glad på sistonde. Det är ju bra.

Imorn är det sista dagen på lovet. Ni kan ju gissa vad det innebär för skoj. Jojomen, jag ska städa och tvätta. Heeeela dagen. Och kanske sova lite också.

Har haft väldigt ont i huvudet nu i flera timmar. Det började lite smått idag när vi var ute för jag var så hungrig, så ungefär sen fyra-fem tills nu, tjugo över ett, har jag haft huvudvärk. Inte ens min vän Ibu Metin ville hjälpa mig. Men mitt huvud är så snällt att jag fick en paus på en timme där emellan.
Borde kanske sova snart. Och ta ännu en Ibumetin.

Hittade en bild på Rebecka och Lisa från Those Dancing Days.




Soniponi om Twisted diamond heart, I'm the weekend warrior:


Lilla Loppie. Önskar det fanns något jag kunde göra för att hjälpa dig men det är svårt. Man måste helt enkelt börja med att vilja tillräckligt mycket och sedan prova, och sen är det bara att öva. Annars kan ju alltid jag spela och du sjunga till ;D

Svar: Aa, visst! Vi blir nästa hitduo på NRJ.

tittie ([email protected]) om Twisted diamond heart, I'm the weekend warrior:


Ja, börja spela keyboard, det är ganska lätt och hur kul som helst! Gitarr har jag aldrig heller förstått mig på... jag har köpt många gitarrer i hopp om att det var dom det var fel på, nu förstår jag att jag aldrig kommer bli nån talang!

Svar: Aa, får helt enkelt göra det! Känns lite lagom playful sådär. Haha ja, jag skyller lite på min gitarr också faktiskt. Men det är väl bara inse fakta att man suger på det helt enkelt.

Glad påsk eller nåt.

Twisted diamond heart, I'm the weekend warrior

Kände bara att jag var tvungen att lägga upp ett klipp från världens sötaste film.

En kärlekshistoria




Jag har funderat på en sak. Ända sedan jag var ganska liten har jag velat börja på någon sport och även velat lära mig spela något instrument. Men jag har aldrig hittat något som jag trivdes med eller som jag varit bra på. Kommer ihåg när jag testade att gå på Friskis och Svettis en gång för flera år sedan. Jag hängde inte med i alla de där konstiga rörelserna som instruktören gjorde. Mamma stog en bit ifrån och sa åt mig att jag gjorde fel och att jag skulle göra si och så. Men jag hängde lixom ändå inte med. Det blev ju bara jobbigt.
Nu går alla på Friskis. Jättemånga av mina kompisar går där och massa andra tjejer som jag vet om går där. Jag som var så himla dålig på det. Varför kan alla utom jag gå på Friskis?
Det är samma sak med instrument. Jag är så himla omusikalisk så jag vet inte vad. Jag har länge velat lära mig spela gitarr, och jag kan väl lite men jag är så himla dålig på det. Och jag får lixom aldrig riktigt något sug efter att spela. Men gitarr, det känns som en sån där sak som alla kan eller vill kunna. Utom jag. Fast, jag vill. Jag vill kunna. Fast när jag väl sitter där med gitarren i knät slås jag av en otrolig omöjlighetskänsla. När jag bara tänker på det verkar det ganska lätt att spela. Men när jag väl sätter igång så blir det inte som jag vill. Jag brukar ha så mycket tålamod annars. Som när jag ritar eller målar. Då ger jag lixom inte upp. Då ska det bli bra. Jag kanske bara inte ska spela gitarr? Eller gå på Friskis och Svettis? Jag vill hitta något som jag är riktigt bra på. Men om man inte är riktigt bra på någon sport eller insturment då? Jag kan ju knappt urskilja instrumenten i musik jag hör ibland. Jag kanske ska hålla mig till att sitta och rita och måla. Fast jag vill ju lära mig spela. Att börja på någon sport har jag ingen riktig lust med just nu iallafall, men något instrument vill jag gärna lära mig. Speciellt när man har kompisar som är superpeppade på att bilda band, då får man automatiskt lite av en press på sig att hitta något att spela. Men vad för spännande instrument finns det? Trummor har jag testat och det är jag inget vidare på heller. Bas känns himla tråkigt och jag tror därför inte jag skulle komma igång med det. Gitarr går ju sådär. Kanske inget jag borde satsa på. Sång kan vi ju bara strunta i på direkten. Det enda jag kan tänka mig börja spela är piano/synth. Samtidigt känner jag hur även den drömmen kommer slås i kras när jag väl sätter igång. Piano är ju gärna en sak man ska lära sig när man är liten, från grunden. Det finns lixom ingen som kan riktigt lära mig spela heller. Pianolektioner skulle mina föräldrar aldrig betala och jag tror inte jag skulle tycka det var så himla kul heller. Jag vet inte. Kanske får bli mästare i triangel helt enkelt. Det ska väl inte vara så svårt?

Men logik har jag aldrig varit bra på

Nyss tryckte jag i mig en stor bit panpizza. Det var helt underbaaaaaaaaaaaart. Så jäkla god. Jag vet inte riktigt vad det var på, men jag har aldrig ätit en så god pizza.
Jag har även gjort en ny header som snälla Sona hjälpte mig trycka in här i bloggen! Many thanks.

Idag var det riktig sommarvärme ute. Tror min termometer visade 23 grader (vet inte om man borde lita på den, men jag tror faktiskt det låg någonstans där) så jag åkte ut till Hannah och Sona som satt ute på ett berg på St Eriksplan och solade. Just när jag kom så dök självaste Hey Baberiba-kungen Peter Magnusson upp och tänkte sätta sig brevid oss men sen ångrade han och hans sällskap sig och satte sig någon annanstans. När det är sol ute ser man kändisar till höger och vänster. Peter Siepen har vi nu sett två gånger, och så gick Fares Fares förbi mig och Hannah för några dagar sedan. Sona och jag stötte ihop med Amanda Jenssen förut också men det var ett tag sen. Det var nog någon mer men jag kommer inte ihåg.

När jag stog och värmde min underbart goda pizza i mikron så var Bandit av någon anledning på i köket och så hörde jag en välbekant låt. Jag var tvungen att stänga av mikron för ett ögonblick för att höra vilken det var.

Nirvana - Lake of fire (live MTV)


En härlig låt som jag även har på en skiva från just den här spelningen. Skulle kanske vara mysigt att ha en sån här liten spelning nu med något bra band, eller vad tycker ni?

Nu måste jag nog gå och diska min tallrik och blaska av ansiktet efter en dag i solen.
So long, suckers!

Music for life, those dancing days

Här om dagen var jag, Sona, Hannah och Hanna på P3 live session. Vi var dels där för Markus, men jag och Sona var nog mest där för Those Dancing Days var kvällens DJs. Dagen innan hade jag precis börjat lyssna lite på Florence Valentin när Sona helt plötsligt frågade mig om jag ville med på P3 live session dagen efter, när dom spelade. Dom var faktiskt riktigt bra!

Florence Valentin - Spring Ricco


När vi skulle ställa oss till rätta i... Kan man kalla det konsertlokalen? Anyway, när vi skulle ställa oss så valde jag och Sona att stå vid ett av borden läääängst bak i hela stora salen precis där Those Dancing Days (minus Rebecka och Lisa) stog och spelade musik och dansade. Hannah och Hanna ställde sig istället precis vid Markus där han stog på scenen.
När allt var över spelade Those Dancing Days en remix av deras egna låt som även den heter Those Dancing Days! De började dansa och sjunga och det gjorde vi med, och det gladde Rebecka så mycket (hon arrivade lite senare än de andra. Lisa dök aldrig upp dock) att hon gjorde ett hjärta med händerna och skickade iväg sitt största leende mot oss och jag blev lika glad jag för det! Jag ville jättegärna gå fram och prata med dom, men visste inte riktigt vad jag skulle säga. Till slut knuffade Sona mig fram till dom och så berömde vi dom för att dom var bra och de önskade oss en glad påsk. De smittade verkligen av sin glädje på mig och mina fina vänner and thats why I love them.
Hittade en rolig video på Linnea, Rebecka och Cissi när de pratar japanska. Hahaha.

Linnea, Rebecka och Cissi snackar japanska


Nu när jag ändå är igång med massa videosar kan jag passa på att lägga upp min nuvarande favoritvideo:

The Strokes - You only live once


Riktigt skön kväll med musik, dator och läsa min störthärliga bok Linas kvällsbok. Tråkigt att Sugarplum och The Lance spelar i Borlänge ikväll och att det är artonårsgräns. Hade det inte varit det hade jag garanterat varit där nu.
Avslutar med en rolig-as-hell-bild på Victor Norén.


"I, on the other hand, look sub-par."

Adjö!

We like to watch you laughin

Våren är här! I två dagar har jag suttit på Slussen vid vattnet och solat. Inte i sträck, men i rad. Men idag har de förbaskade molnen smygit sig på himlen, men vad jag har hört så är det ändå ungefär 12 grader ute ändå. Så idag blev det en innesittardag för min del, men ikväll ska vi till mormor och fira att hon fyller 78 år. Party party eller vad säger ni? Kusinerna kommer också så det lär bli en låååång kväll. Sist när kusin Malin fyllde 20, för några dagar sedan, kom vi dit ungefär sex på kvällen och kom hem någonstans vid ett på natten. Hannah undrade om jag ville hitta på något senare på kvällen, som filmkväll eller något, men utifrån mina erfarenheter med den här familjen så lär det inte bli någon filmkväll för min del. Det blir helt enkelt en helkväll hos mormor med middag, sockerkaka och te och en masssssssa babbel. Lite kul, men sex timmar hoppas jag inte det blir igen.

Jag och Hannah har farit in i en Strokesperiod. Strokes, Molotov och The Lance. Wonderbar. Men om tjugo dagar är det Mando på Annexet och jag längtar väääldigt mycket! Nästa grej efter det är Molotov och Sugarplum på New Generation Festival. Hurraaaaay vad kul! Och biljetterna till Peace and Love har kommit och Sona har även hon köpt en! Vilken underbar sommar det kommer bli.

Nu några bilder från dagarna i solen.


Tummen upp för våren!



Hannah slog på sin charm.


Sona avskyr mitt vilda fotande.


"Men Louiiiiiise, ge mig kameraaaan!"


När våren kommer måste man välkomna den med glass.


Det finns alltid tid för att leka turist.


Miss Li uppträdde med två män på Bengans.


Sen fotade vi massa fåglar.


Dagen efter solade vi på Slussen igen. Med läskig gubbe brevid som svepte
öl efter öl.



Sen hoppade vi i vattnet med kläderna på.


På tunnelbanan hem trodde jag mig se någonting intressant...


Men jag hade visst fel.


Hannah blev fotomodell för ögonblicket.


Sen hängde vi på Scenen och fick stickor i rumpan.

Anonym om Happy endings, no they never bored me.:
på devote suger det för jag orkar ALDRIG läsa svaren och alla som har devote-bloggar är för lata för att svara på nåt annat sätt!
jag tycker synd om dig för dina tvångstankar. men lite roligt är det också :)
BABA

Svar: Det låter nog kul, men det är inte det:(

Goodbye amigos!





RSS 2.0